Milyen ruhába illik menni keresztelőre, ha én a gyerekek anyukája vagyok, akiket keresztelni fognak. Katolikus templomba lessz. Ti miben voltatok? Linkelhettek is ruhákat.
elegánsan illik keresztelőre menni.
csinos felső, csinos nadrág v. szoknya, szép frizura, kis smink...
szerintem ez nem kérdés.
Templomba általában nem megyünk mélyen dekoltált, váll nélküli, áttetsző felsőben és a szoknya is kicsit térd fölött végződjön max. Függetlenül attól, hogy keresztelő vagy sem.
A szín mindegy. A mi keresztelőnkön én egy fekete szövetnadrágot és fehér hosszú ujjú felsőt viseltem, kék sállal kiegészítve (amúgy decemberben volt és jó hideg is volt, sokan még a kabátot sem vették le)A férjem öltönynadrágot vett fel inggel, nyakkendővel. A keresztapa szintén így volt felöltözve, általában a férfiak nagy része. A keresztanya szövetnadrág és kötött, de elegáns ezüstszálas pulóvert vett fel, sállal.
A templomban félhomály volt, így én erősebben sminkeltem magam, hogy a fényképeken ne tűnjek rosszkedvűnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!