Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez csak álom marad?

Szerintetek ez csak álom marad?

Figyelt kérdés

Minden vágyam, hogy szülésznő lehessek. 3 gyerekem van, a legkisebb 3 hetes. 8 osztályom van.

A kisbabák halála viszont nagyon megtud törni. Szerintetek lehetek valaha szülésznő?

Ja és az anyagi háttér sem az igazi.

2013. jún. 8. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Amíg nem teszel érte addig igen csak álom marad. Az álmokért keményen meg kell küzdeni vagy elveszítsük őket. Sporolj és menj vissza a suliba tedd le az érettségit és azt ami ehhez kell. Ha szeretnéd akkor ne add fel. Nem lesz könnyű de ha nagyon akarod menni fog. Egyébként biztos fogsz beszolásokat kapni a nyolc osztály meg a három gyerek és a rossz anyagi helyzet miatt. Ezekkel ne foglalkozz.
2013. jún. 8. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Legalább van célod az életben, de tenni kell érte. Akár már most szeptemberben kezdd el a középiskolát estin, az tudtommal nem kerül semmibe, talán még a tankönyveket is kikölcsönözheted az iskolai könyvtárból. Az négy év, utána pedig lehet menni főiskolára, szintén estin vagy levelezőn, mivel első diploma lesz, ingyen van az is. Közben pedig mihamarabb kezdj el dolgozni.

Van bármi segítséged? Ha nincs, akkor sajnos tényleg még tíz évig várnod kell, mert nyilván vigyázni kell a gyerekekre valakinek addig, amíg suliban vagy. De ha az vagy, akire én gondolok, akkor még nagyon-nagyon fiatal vagy, és évek múlva sem leszel elkésve.

A nagymamám két gyerek és 8 órás munka mellett érettségizett le, én őt szo

2013. jún. 9. 07:49
 3/6 anonim ***** válasza:

folyt.

őt szoktam példának állítani a hasonló helyzetben lévők elé. Pl. magam elé, mert én is két gyerek mellett járok suliba, és még csak nem is dolgozom. :)

2013. jún. 9. 07:50
 4/6 A kérdező kommentje:
igen elég fiatal vagyok. honnan ismersz? :)
2013. jún. 9. 12:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy elég sok kérdést kiírtál már. Nem Te vagy az egyetlen, akit be lehet azonosítani anélkül, hogy ki lenne írva a neve. :)
2013. jún. 9. 15:30
 6/6 A kérdező kommentje:
És miről ismertél fel?
2013. jún. 9. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!