Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van esélyem nála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem nála vagy csak álom marad?

Figyelt kérdés

Szóval szerelmes lettem egy színésznőbe (magyar, színházi).

ÉS egy picit híresebb mint én de nagyon bele szerettem és nagyon fáj hogy nincs itt mellettem.

Mit csináljak ?

Találkozni a héten nem tudunk mert Pesten van .

2011. febr. 19. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Picit híresebb? Miért, te is híres vagy?

Egyébként: igen, álom marad. Hidd el, ezen mindenki átesik tizenévesen, sőt későbbi éveinkben is szeretjük kergetni az elérhetetlen álmokat. Álmodozz róla nyugodtan, nem ártasz vele, de járj nyitott szemmel, és válassz olyat aki elérhetőbb! Túl leszel rajta hidd el!

2011. febr. 19. 22:32
 2/6 A kérdező kommentje:
de tudod nem elérhetetlen mert egy városban vagyunk jelenleg és már beszéltünk is
2011. febr. 19. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
És miről beszélgettetek és mennyit? Mint rajongó váltott veled néhány szót, vagy leültetek valahova beszélgetni? Hány évesek vagytok?
2011. febr. 19. 22:44
 4/6 A kérdező kommentje:

mindenféléről beszéltünk.

és ő picit idősebb mint én

2011. febr. 19. 22:47
 5/6 anonim ***** válasza:
És beszéltetek meg következő találkozást? Telefonszám, elérhetőség?
2011. febr. 19. 23:01
 6/6 A kérdező kommentje:
facebook
2011. febr. 20. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!