Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért lettem ennyire érzékeny...

Miért lettem ennyire érzékeny a terhesség, illetve gyermek születése témára? Van valami magyarázat rá?

Figyelt kérdés

Szóval nem tudom miért, de mostanában nagyon el tudok érzékenyülni, ha ilyesmiről van szó. Nem fordítottam rá különösebb figyelmet, de miután találtam ezt a videot:

http://www.youtube.com/watch?v=WbLpTgTZGsg

ami hihetlen édes, és tök vidám video..:) mégis a végén már könnyes szemmel néztem. Vagy például ha itt olvasgatom a pozitív tesztes kérdéseket, már azt is képes vagyok megkönnyezni..:) Mert olyan jó olvasni, a boldog leendő anyukákat akiknek sikerült végre amire annyira vágytak és biztos csodálatos érzés lehet..:) De nem tudom miért van ennyire hatással rám ez a téma. Sosem voltam egy érzékeny típus alapból. És még fiatal is vagyok, gyereket sem szeretnék úgyhogy ez sem lehet az oka. Vagy ez teljesen normális lenne?

L/19

2013. jún. 6. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert nő vagy. :)
2013. jún. 6. 22:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, amit tapasztalsz. Ez azt jelenti, hogy szociálisan érzékeny vagy, és szellemileg, érzelmileg is komolyodsz, kezdesz felnőni ahhoz, hogy idővel neked is majd legyen gyermeked. Nők vagyunk, és a legtöbb nőt érzékenyen érint a teherbeesés kérdése, még akkor is, ha éppen akkor és ott nem aktuális még a kérdés.
2013. jún. 6. 22:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Hm..igazatok lehet :) De valahogy ha ilyesmiről mesélek a barátnőimnek, őket nem nagyon hatja meg ez az egész, valahogy nem igazán érdekli őket a téma, és úgy látszik hogy ők nem érzik át ezt az egészet. De talán majd pár év múlva lehet máshogy gondolják ők is :)
2013. jún. 6. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!