Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudna segíteni valaki most mi...

Tudna segíteni valaki most mi lehet? A magyarázat lent!

Figyelt kérdés
Dec. 26-ára nem vártam meg is jött, de csak 2 nap vérzés volt olyan mint máskor! Ezután 2 napig semmi, majd együtt voltunk a párommal és enyhe rózsaszín vérzésem volt! 29-én csináltam egy tesztet ami negatív lett! Szerintetek vetélés volt, vagy korai terhesség, amit még nem mutatott a teszt vagy esetleg valami betegség? Volt valaki ilyen helyzetben, ha igen akkor mi volt?
2012. jan. 2. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Vetélésnél jobban véreztél volna, és szerintem a teszt is mutatta volna.

Szerintem ez most szimplán egy ilyen ciklus!

2012. jan. 2. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel.

Velem is volt ilyen régen amikor még bogyót szedtem, nem is egyszer - eszembe sem jutott,hogy terhes lehetek :)

Ne agyalj ezen, szerintem fölöslegesen idegesíted magad.

2012. jan. 2. 19:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem agyalok rajta :D csak furcsa mert igy az egy év alatt soha nem volt ilyen velem! és az a legfurcsább, hogy most szorít a hasam meg most van olyan érzésem, hogy mindját megjön :)
2012. jan. 2. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!