Lehetek terhes? (magyarázat lent)
nem akarunk még szexelni a barátommal, csak kipróbáltuk milyen ha bedugja, de épp csak a makkot, nem is fájt meg semmi szóval szűz vagyok, és nem is ment el.
lehetek terhes? kb egy percig volt bent nem több
előre is köszi
lehetsz!
ha valóban nem is fájt akkor a szűzhártyát ugyan nem sérthette meg, de vannak bizonyos "előváladékok" amiket a férfi akkor is kibocsáthat ha nem élvezett el és amik tartalmazhatnak spermát, amik célba is érhetnek attól még hogy a szűzhártyád sértetlen
összesítve: sok tényező csökkenti így az esélyét a teherbeesésnek, de nem kizárható!
Nekem egyáltalán nem fájt, mikor elvesztettem a szüzességem, úgyhogy simán lehet, hogy már te sem vagy szűz...ez alkatfüggő, nekem egy csepp vér sem volt.
Másrészt csatlakozom az előttem szólókhoz: nem szabad ilyen felelőtlennek lenni! Ha valóban érettek lennétek a szexuális életre, akkor védekeznétek, úgyhogy még várjatok ezzel szerintem és ne befolyásoljon, hogy a pasi mit akar, mert minden férfi ugyanazt akarja...ne hagyd magad befolyásolni!:)
Van egy rosszhírem! NEM VAGY SZŰZ!
Ha járt benned pénisz, még ha csak a makkja is, nem vagy az! A szüzesség elvesztése nem függ a szűzhártya átszakadásától! Ennek inkább erkölcsi vonzata van...Lehet lány úgy szűz, hogy átszakadt a szűzhártyája, pl. valamilyen sport miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!