13hós kislányom beleevett a macska kajába! Ugye nem lesz baja?
Figyelt kérdés
Mosogattam és amikor hátra néztem láttam, hogy kislányom belekóstolt a cicakajákba!!! vááá!!! most mit csináljak??2013. jún. 6. 18:32
2/10 anonim válasza:
Semmit:)) mosolyogj rajta egyet:)))
Legközelebb nehogy a bébipapi helyett, cica kaját kérjen:)))))
24hkm
3/10 anonim válasza:
Szerintem sem lesz baja. Amúgy az állatkajáknál nagyon nem mindegy a minőség, mert ha pl. antibiotikummal kezelt állatból készítik akkor nem eszi meg a kutya-macska. Lehet, hogy nem igaz, csak városi legenda...
4/10 A kérdező kommentje:
whiskast evett ha ez számít :D
2013. jún. 6. 19:43
5/10 anonim válasza:
:))))) 24hkm vagyok...
Akkor még minőségibb is:)) a gyereked is azt választotta, szóval tuti jó:))
6/10 anonim válasza:
Egészségére:)
13hónapos volt a fiam, amikor franciának képzelte magát, szépen totyogott mellettem, lecsapott egy csigára, végignyalta a talpát, majd eldobta.
7/10 anonim válasza:
A nagyobb lányom a kutyakaját kóstolta. Nem lett baja. :-)
8/10 anonim válasza:
Maximum fényesebb lesz a haja tőle. :D
Amúgy gyerekkoromban mi rendszeresen megkóstoltuk a szomszéd kislánnyal a macska kajákat, és még élünk. :)
9/10 anonim válasza:
Lehet, hogy butaság, de úgy tudom, hogy a kutya és macskakajáknál van egy olyan szabály, hogy ha az ember megeszi, neki sem lehet baja tőle. Hogy igaz-e, passz.
Sztem sem lesz baja, nálunk is előfordult.
10/10 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Az én fiam is próbálkozik mindig, és volt már nála is olyan, hogy sikerült belekóstolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!