Ki volt már depressziós?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sokat szorongók. Rossz a közérzetem,pedig nem lenne rá okom. Sokat foglalkoztat az elmúlás, rémisztő. Van férjem, 4 éves kisfiam, akiket imádok és féltek. Fiammal minnél több időt tölteni ovi után. Ha vkinek volt hasonló írjátok meg légyszí, hogy mis segített, ha segített valami.2009. okt. 8. 13:43
1/3 anonim válasza:
Pedig ha ilyenekre gondolsz és szorongsz is miatta akkor kell hogy legyen valami a háttérben. Én is sokszor gondolok az elmúlásra, azóta mióta meghalt egy közeli hozzátartozóm pár éve. Akkor én is szorongtam és éreztem hogy depis vagyok, nagyon rosszul voltam. A szorongás elmúlt, de az elmúlás gondolata még mindig az eszembe van állandóan, de szerintem most már normális szinten, mert akinek vannak szerettei az természetes hogy állandóan félti őket.
2/3 anonim válasza:
Nálunk a férjem szorongott az elmúlt időben.Vettem neki orbáncfű teát,minden nap iszik 1 csészével és jobban érzi magát.Esetleg beszélgess a pároddal is minél többet.Csináljatok közös programokat.
3/3 anonim válasza:
Ha nemrég jelentkezett ez a rossz érzés, akkor lehet, hogy az ősz okozza.
Próbáljatok meg közösen szép élményeket szerezni, kirándulás, falevélszedés, gesztenyeevés, dióssütik, stb! Hátha bejön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!