Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki volt már depressziós?

Ki volt már depressziós?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sokat szorongók. Rossz a közérzetem,pedig nem lenne rá okom. Sokat foglalkoztat az elmúlás, rémisztő. Van férjem, 4 éves kisfiam, akiket imádok és féltek. Fiammal minnél több időt tölteni ovi után. Ha vkinek volt hasonló írjátok meg légyszí, hogy mis segített, ha segített valami.
2009. okt. 8. 13:43
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
Pedig ha ilyenekre gondolsz és szorongsz is miatta akkor kell hogy legyen valami a háttérben. Én is sokszor gondolok az elmúlásra, azóta mióta meghalt egy közeli hozzátartozóm pár éve. Akkor én is szorongtam és éreztem hogy depis vagyok, nagyon rosszul voltam. A szorongás elmúlt, de az elmúlás gondolata még mindig az eszembe van állandóan, de szerintem most már normális szinten, mert akinek vannak szerettei az természetes hogy állandóan félti őket.
2009. okt. 8. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a férjem szorongott az elmúlt időben.Vettem neki orbáncfű teát,minden nap iszik 1 csészével és jobban érzi magát.Esetleg beszélgess a pároddal is minél többet.Csináljatok közös programokat.
2009. okt. 8. 16:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nemrég jelentkezett ez a rossz érzés, akkor lehet, hogy az ősz okozza.

Próbáljatok meg közösen szép élményeket szerezni, kirándulás, falevélszedés, gesztenyeevés, dióssütik, stb! Hátha bejön...

2009. okt. 8. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!