Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem engedi a főbérlőnk,...

Miért nem engedi a főbérlőnk, hogy legyen 2. baba?

Figyelt kérdés
Részletre fizetjük az albérletet, amiben lakunk, hogy a miénk legyen, minden hónapban × összeget fizetünk, így lassan a sajátunk lesz. A főbérlő, a lakás jelenlegi tulaja nem engedi, hogy legyen 2. baba, még ki nem fizetjük a maradékot. Az első gyermek is ebbe a házba született, akkor nem szólt érte, a lakást rendben tartjuk, rengeteg mindent javítottunk, most a dupláját éri annak ,mint ideköltöztünk. Most 8 hetes kismama vagyok, még nem tudja a tulaj. Mi köze hozzá? Egy évnyi törlesztőnk maradt, mindég jár a nyakunkra, hogy miért nem fizetjük ki egybe a maradékot, ha ennyi pénzünk van, hogy megint ezt meg azt csináltunk a házon. Jól élünk, így a havi bevételünkből finanszírozzuk az újításokat, saját magunk ízlése szerint. Ez miért bántja őt? Van hozzá joga ezt kérni tőlünk????

2013. jún. 6. 12:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Es mi van, ha veletlenul csak ugy, becsuszik a baba?

Akkor majd elkuld abortuszra, vagy mi?

Mondjuk en eleve bele sem mentem volna ilyen alkuba, mert ez olyan, hogy tietek is a lakas, nem is.

2013. jún. 6. 18:02
 22/23 anonim ***** válasza:
utolsó! Miért, ha lakáshitelt veszel fel, az nem olyan? Nem, sőt..még rosszabb!!
2013. jún. 6. 20:03
 23/23 A kérdező kommentje:
a 20-as válaszoló írja helyesen. Amúgy 8 hetes kismama vagyok, a második babával. Tényleg az lenne a legegyszerűbb, ha egyben fizetnénk ki és nyugodtan várhatnánk a második babát, nem ilyen stresszben. Csak mi nem 50 ezret fizetünk havonta, hanem többet.
2013. jún. 7. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!