Merjünk bele fogni? Most akkor hogy is lenne a gyed?
Figyelt kérdés
Most megyek új munkahelyre, de a régi munkaviszonyom eddig nem szünt meg. Viszont lehetséges hogy megszüntetik és mennem kell munkanélkülire hogy bekerüljek a rendszerbe. De amig ez megtörténik megbizásival fogok dolgozni. Az egy évem akkor igy kárbaveszett? Most akkor megint le kell telni egy év munkaviszonynak hogy kaphassak majd gyedet?2009. okt. 7. 11:34
1/4 anonim válasza:
A megbízási szerződében is fizetnek utánad járulákot. Tulajdonképpen ugyanúgy kell fizetni mindent, mint a munkaviszonyban. nem lesz ebből gondod! nem kell várnotok! :)
2/4 anonim válasza:
Én pont most járok utána ennek az egész megbízási szerződéses dolognak ... eddig csak annyit sikerült kiderítenek, hogy csak akkor számít bele az alapba, ha abból a jövedelemből is vonják a 2%-os pénzbeli egészségbiztosítási járulékot. Az OEP-től kell megkérdezni, az a biztos ... én a napokban fogok velük konzultálni, hogy mi is az igazság ezzel kapcsolatban.
3/4 anonim válasza:
Utolsó vagyok ... a megbízási szerződés esetében ezt nem kell fizetni, de vannak rendes helyek ...
4/4 anonim válasza:
Ha nincs főállásod, munkaviszonyod a megbízási mellett, akkor a megbízásiból fizeted a pénzbelit is és a természetbenit is!
De ha jól olvasom még megvan a munkaviszonya is egyelőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!