Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák mit merjünk enni?...

Kismamák mit merjünk enni? Most gondolkodtam el ezen, hogy hallom a reálos cuccok, fertőzöttségét.

Figyelt kérdés

Pár napja volt a paprika,bébiétel....most ez.

És azt mondják ez a fertőzés gyakran van bizonyos termékeken, de ha mi veszélyeztetettek vagyunk akkor mit merjünk enni?Tudom sokan h.lyének gondoltok most, de már ettől is félni kell.Nem elég a sok nyavalya.

2010. ápr. 13. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szabad még ezen is agyalni.

Annyi, hogy nem kell megvenni a 300 Ft-os teszkós párizsit és a hasonló kaliberű "élelmiszer"-nek nevezett csúfságokat. Továbbá, ha látod hogy mondjuk meg van száradva a felvágott, amiből adni akar az eladó, akkor szólsz, hogy vágjon fel frisset. Huzogathatja a száját, te vagy a vevő... Minél kevesebb készételt vegyél, inkább magad csináld meg otthon (ha van rá energiád) az alapanyagokból. Ne vásárolj messziről szállított cuccokat (kínai fokhagyma, brazil csirkemáj, olaszországban dobozolt tej, dél-afrikai alma).

Szerintem. :)

(Amúgy 35. hetes kismama vagyok, és én eszem márvány meg camembert sajtot is, csak megnézem, hol vásárolok.)

2010. ápr. 14. 13:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Engem akkor is nagyon felkavart:(

Köszi,hogy írtál, majd próbálok erőt meríteni ebből.

2010. ápr. 14. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!