Sokat gondolkodtam, h kiírjam-e ezt a kérdést. Kiírom hát? (:D)
Lehetséges, hogy a teljes luteálisban már ugyanazok a tüneteim, mint máskor annak félidejétől?
(mensi előtti 1 hét kb.)
A hőm az egekben, fel vagyok puffadva, a méhem környékén mindenféléket érzek, fáradt vagyok,elégek stb.
Mióta figyelem magam (1,5 éve) ilyen még nem volt.
És pont ebben a hónapban??? Amikor eldöntttem, hogy nem foglalkozom a témával, még csak nem is hőmérőztem (csak azon a 2 nap, amikor pont elkaptam az ovut,dehát elég jól ismerem már a testem).
Vagyishogy pont most kattantam le a témáról... Erre tessék, itt vannak a megpróbáltatások... Nem tudok mire gondolni, csak arra, hogy most sikerült?
Az 5-6.dpo-n lehetek... ma és tegnap megmértem kiváncsiságból és mára esett a hőm (36,95 majd 36,7). Egyes teóriák szerint beágyazódás is lehet...
Kivagyok :( Ki mit gondol erről?
Tudományos magyarázók kíméljetek :D
Elsőnek kösz!
És te kedves sorstárs, drukkolok neked is... Mi rossz van benne, hogy ha felcsillan a remény és nem dugom homokba a fejem... Én tényleg egész hónapban nem foglalkoztam vele, erre most így vagyok. Most mértem, 37,5. Még a du-i hőm sem volt soha ekkora!!!
Ti mióta próbálkoztok?
Szerintem beágyazódás. Ugyanezeket a tüneteket éltem meg mensi előtt egy héttel, s aztán nem is jött meg. Azóta másfél éves a fiam.
Drukkolok, hogy ne gondolja meg magát a babád. :)
Mi tavaly február óta próbálkozunk és rögtön akkor terhes lettem, de sajnos a 9.héten elvetéltem. Majd idén évelején, úgy szintén :(
Nagyon nagyon bízom benne, hogy ez most itten valamelyik angyalkám. :) (ne nézzetek hülyének,de én hiszek az ilyen dolgokban)
Amúgy ma reggelre 36,95-öt mértem megint !!!! Tényleg igazad lehet kedves 22,01-es válaszoló, hogy beágyazódás.
És te sorstársam, gratulálok! Jó magas a hőd! nekem még sosem volt ennyi a reggelim.
Tegnap este amellett,hogy úgy dobogott a szívem,hogy már szinte félek, nyilallgatott a hónaljam felé a mellem belül, de nem fáj, vagy ilyesmi most.
Szép napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!