Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokat gondolkodtam, h kiírjam-...

Sokat gondolkodtam, h kiírjam-e ezt a kérdést. Kiírom hát? (:D)

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy a teljes luteálisban már ugyanazok a tüneteim, mint máskor annak félidejétől?

(mensi előtti 1 hét kb.)

A hőm az egekben, fel vagyok puffadva, a méhem környékén mindenféléket érzek, fáradt vagyok,elégek stb.

Mióta figyelem magam (1,5 éve) ilyen még nem volt.

És pont ebben a hónapban??? Amikor eldöntttem, hogy nem foglalkozom a témával, még csak nem is hőmérőztem (csak azon a 2 nap, amikor pont elkaptam az ovut,dehát elég jól ismerem már a testem).

Vagyishogy pont most kattantam le a témáról... Erre tessék, itt vannak a megpróbáltatások... Nem tudok mire gondolni, csak arra, hogy most sikerült?

Az 5-6.dpo-n lehetek... ma és tegnap megmértem kiváncsiságból és mára esett a hőm (36,95 majd 36,7). Egyes teóriák szerint beágyazódás is lehet...

Kivagyok :( Ki mit gondol erről?

Tudományos magyarázók kíméljetek :D

2010. szept. 15. 18:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Beágyazódásnak korai. Tényleg kattanj le a témáról, mert így minden apró jelre azt fogod hinni, hogy hátha..
2010. szept. 15. 19:19
 2/14 anonim ***** válasza:
Jééé, én is pont így vagyok! Mensim jövöhétre várom, vagyis nem várnám. Feszül a mellem, állandóan olyan érzésem van mint amikor meg akar jönni. Gyakran járok pisilni is. Felvagyok puffadva. Állandóan álmos vagyok és fáradt. Én is most terveztem el hogy lesz..om az egész baba dolgot majd jön ha akar. Én a 6.dpo-n vagyok. És én sem értem mi ez. Ráadásul a mellem is feszül néha, és olyan mintha tök forró lenne és égne.
2010. szept. 15. 19:46
 3/14 A kérdező kommentje:

Elsőnek kösz!

És te kedves sorstárs, drukkolok neked is... Mi rossz van benne, hogy ha felcsillan a remény és nem dugom homokba a fejem... Én tényleg egész hónapban nem foglalkoztam vele, erre most így vagyok. Most mértem, 37,5. Még a du-i hőm sem volt soha ekkora!!!

Ti mióta próbálkoztok?

2010. szept. 15. 19:58
 4/14 anonim ***** válasza:
Én is pont akkor lettem terhes amikor már nem foglalkoztam a témával. Bár én még a hőmérőzésig nem jutottam el. Drukkolok. Majd írd meg mi lett.
2010. szept. 15. 20:14
 5/14 anonim ***** válasza:

Szerintem beágyazódás. Ugyanezeket a tüneteket éltem meg mensi előtt egy héttel, s aztán nem is jött meg. Azóta másfél éves a fiam.

Drukkolok, hogy ne gondolja meg magát a babád. :)

2010. szept. 15. 22:01
 6/14 anonim ***** válasza:
19:46-os vagyok. 8 hónapja próbálkozunk. Tegnap óta érzem a mellemet is hogy feszül nem erősen csak érzem. Én most mértem a hőmet reggel 37,1 volt szájban.
2010. szept. 16. 06:36
 7/14 A kérdező kommentje:

Mi tavaly február óta próbálkozunk és rögtön akkor terhes lettem, de sajnos a 9.héten elvetéltem. Majd idén évelején, úgy szintén :(

Nagyon nagyon bízom benne, hogy ez most itten valamelyik angyalkám. :) (ne nézzetek hülyének,de én hiszek az ilyen dolgokban)

Amúgy ma reggelre 36,95-öt mértem megint !!!! Tényleg igazad lehet kedves 22,01-es válaszoló, hogy beágyazódás.

És te sorstársam, gratulálok! Jó magas a hőd! nekem még sosem volt ennyi a reggelim.

Tegnap este amellett,hogy úgy dobogott a szívem,hogy már szinte félek, nyilallgatott a hónaljam felé a mellem belül, de nem fáj, vagy ilyesmi most.

Szép napot nektek!

2010. szept. 16. 07:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem elkeseríteni akarlak, de nekem ovuláció után mindig ilyen tüneteim vannak. A hő pedig fenn van ilyenkor ha van beágyazódás, ha nincs. Persze lehet baba. Kívánom ,hogy az legyen. Hasonló cipőben járok. Most vagyok dpo után két nappal. Már fáj a mellem. Mikor tesztelsz? Örülnék, ha megírnád mi újság.
2010. szept. 16. 07:08
 9/14 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! 6:36-os vagyok. Azt én is tudom hogy a hő elvileg fent marad a mensziig. Viszont amit én most érzek azt eddig soha nem éreztem. Egy héttel vagyok a peteérés után. Nem akarom én se beleélni magam, de reménykedek hogy hátha most sikerült! Ráadásul mindig olyan megjön érzésem van! Nem tudom hogy ez összefügg-e vele vagy nem. Azért még bízom benne hogy most sikerült.
2010. szept. 16. 08:12
 10/14 anonim ***** válasza:
mikor fogtok tesztelni? Kedves kérdező, nem alacson a 36.7 a babához?
2010. szept. 16. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!