Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én 24 éves vagyok (idén...

Garnier24 kérdése:

Én 24 éves vagyok (idén leszek 25) a párom 26 (idén lesz 27) 6 és fél éve vagyunk együtt. Szerintetek nem korai a gyerekvállalás?

Figyelt kérdés
Már 2 éve is szóba jött a gyerek téma, de még nem volt ház se semmi,( apósnál,anyósnál lakunk) és megbeszéltük,hogy még nem és ő nem is nagyon akart gyereket még.De ő mindig azt mondta hogy még sokáig nem akar gyereket.De azt beszéltük ha lesz ház akkor végülis jöhet a baba.De szerintem ő csak miattam mondta ezt mert szeret és tudja,hogy én nagyon szeretnék pár éven belül babát. Tavaly vettünk egy házat (hitel nélkül) fel kell újítani, tehát még nem lakunk benne. Kicsit bizonytalan a párom,mert fél éve kb azt mondta,hogy majd ha kész lesz a ház várjuk meg azt is.. De pár hónapja azt mondta hagyjam abba a gyógyszert... erre pár óra múlva azt mondta még se hagyjam abba. Tehát láttam rajta,hogy szeretne már gyereket de valamitől még is tart. Nem is nyaggattam ezzel a kérdéssel... Most ott tartunk,hogy 1 hete mondta nekem, hogy most már tényleg ne szedjem be a következő levél fogamzásgátlót. Tegnap abba is hagytam a gyógyszert. De többször rákérdeztem,hogy biztos,hogy abba hagyjam?? Ő igen, de rám bízza azt mondta.Neki mindegy.. Szerintem valamennyire még fél,hogy háta ha nem lesz kész a ház stb.. Persze már neki álltunk csinálni.. Én szeretnék babát már, de mondtam ha ő várni szeretne akkor várunk még, de azt mondta nem muszáj, de rám bízza... Szerintem az anyagiaktól fél.Pedig ő nagyon jól keres. És még is azt kérdezte,hogy mi van ha valamit nem tudunk megadni neki?!.. Van valaki hasonló cipőben?? Úgy gondolom ha már itt lesz a baby, imádni fogja! Mert a gyerekeket szereti.
2013. máj. 31. 10:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne fárassz már...
2013. máj. 31. 10:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Jha kihagytam,hogy bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi. KÖSZI
2013. máj. 31. 10:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Te is dolgozol? Az szerintem természetes, ha bizonytalan, a férfiak esetében nem teljesen úgy működik ez, mint egy nőnél. De igazából ezt csak ti tudhatjátok. Ha megvan az anyagi biztonság, meg szeretnétek akkor hajrá.
2013. máj. 31. 10:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen én is dolgozom.
2013. máj. 31. 11:04
 5/11 anonim ***** válasza:
A lrgtöbb pasi ennyi idősen még nem érett rá. A másik ami nagyon gyakori hogy ezek a fiatalkori kapcsolatok nem szólnak örökre... Sokszor pont a gyerek zúzza szét az eddig stabilnak hitt kapcsolatot ami nem volt az csak nem tünt fel. Nagy próbatétel egy gyerek a kapcsolatban....
2013. máj. 31. 11:04
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát igen van amelyik nem tart örökké az igaz. De szerintem a mienk igen... 6 és fél év után ugyan úgy szeretjük egymást.Mondjuk mi az elején nem sokat találkozunk. 2 és fél évig csak hétvégente. Kb 4 éve élünk együtt.
2013. máj. 31. 11:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Igy legyen bár sokan mondják ez és 30-ra már más a házastárs a legtöbbe steben, de ez nem is baj feltétlenül. de legyetek ti a kivétel.
2013. máj. 31. 11:14
 8/11 anonim ***** válasza:
én korainak tartom, de ti tudjátok
2013. máj. 31. 11:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Kerek perec meg kell kérdezni, hogy akkor most akar vagy nem. Igen/Nem lehet a válasz. Pont.

Az nem válasz, hogy mindegy, meg rád bízza, mert ez egy gyerek, nem egy függönykarnis.

Másrészt meg ha nem vagytok házasok, akkor talán a felelősségtől sincs elragadtatva. Mert innentől már nincs menekvés.

Biztos én vagyok konzervatív, de előbb a házassággal próbálkozzatok, ha az megy neki, akkor mehet a baba. Nem véletlenül vannak ezek a lépcsők kitalálva, pont azért, hogy szokja a dolgokat az ember.

2013. máj. 31. 12:03
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk házasok.De azt mondta ha már terhes leszek és gyereket szülök neki elvesz feleségül.. :) De igazad van!! :)
2013. máj. 31. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!