Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknek nem akar összejönni a...

Akiknek nem akar összejönni a baba, azoktól kérdezem. Ti tartjátok a kapcsolatot a kisgyerekes ismerőseitekkel? Vagy inkább visszavonultatok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 21:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ezt is tudod, de leírom: rágörcsölsz. Nehéz nem rágörcsölni. Agykontrollt is alkalmazod?
2013. máj. 30. 07:59
 22/28 A kérdező kommentje:

Hát hogy a jóégbe ne görcsölnék rá ennyi idő után...könnyen beszél az, akinek pár hónap után összejött. Jóformán el se jutottak addig, h megforduljon a fejükben, h valami gond van esetleg, már ott volt a pozitív teszt. Vagy az is könnyen beszél, akinek végül ilyen-olyan úton összejött. Én jelenleg ott tartok, hogy nekem nem lehet gyerekem. Ha lehetne, már összejött volna, hiszen minden fizikai-lelki dolog adott volt, nem voltam én mindig rágörcsölve a témára. Amit csk tudtunk, megtettünk, megteszünk.

De kérlek benneteket, hagyjuk ezt, nem ez a kérdés, koncentráljatok arra! Köszi!

2013. máj. 30. 08:43
 23/28 anonim ***** válasza:

Ez a görcsölés tényleg hülyeség mivel akinek lombikkal vagy iszemmel elsz az is abban a 2 hétben csak erre gondol és igenis rágörcsöl mégis sikerül.

Mi az hogy egyáltalán nem lehet???? Volt rásegités? ha nem akkor meg igenis lehet. Nem szégyen hogy segitség kell. Terheléses inzulin vérvételed volt? Átjárhatósági volt? Egyáltalán meddőségiben néztek vagy csak nőgyógyász? Párod ki lett vizsgálva?

2013. máj. 30. 08:50
 24/28 A kérdező kommentje:
A férjem a jövő hónapban megy vizsgálatra, mert akkorra van időpontunk. Nekem az átjárhatóságin kívül már minden megvolt, minden oké.
2013. máj. 30. 09:11
 25/28 anonim ***** válasza:

Hát akkor itt még derülhetnek ki problémák. De semmiképp nem jelenthetd ki hogy nem lehet gyerked. Eleve azt mondják hogy a mai orvostudomány mellett szinte cak annak nem sikerült öszehoniuk gyerekt akinek méhe nincs. Persze akorotok nem mindegy, de ha nem 40 körül vagytok akkor biztos lesz baba. Én egy párt ismerek akinek nem lett ott a nő 42 éves volt amikor elkezdték, 45 évesen abba kellett hagyni a kezeléseket.

AMH hormont néztek nálad? D vitamin szintet? Ezek is gyakori problémák maganpság. Na meg a terheléses inzulinnál is sajnos sok orvos nem jól tudja a határértékeket, arányokat. Én is igy jártam a nőgyógyász közölte hogy ez nem Ir aztán a meddőségin mondték hiogy pedig ez sajnos már az. Sajnos ki kell kérni több szakvéleményt, fontos a jó orvos.

2013. máj. 30. 09:18
 26/28 anonim ***** válasza:
11 hónap és már így ki vagy bukva??? Elhiszem h szar kivárni meg egyebek. Másnak évekig nem sikerül és nem ilyen gyűlölködő mint Te. Kicsit ellenszenvesnek tűnsz abból ahogy írsz. Nem sértegetni akarlak de eléggé önzőn beszélsz arról h nem tartod olyanokkal a kapcsolatot akiknek gyereke van. Mintha ők tehetnének arról h nektek gondjaitok van. De te tudod. Én elhiszem h marhára kegyetlen az h nem akar jönni a baba. De kicsit legyél türelmesebb.
2013. máj. 30. 11:54
 27/28 A kérdező kommentje:

Igen, önző vagyok, mert egyszer az életben azt nézem, hogy most nekem mi esik jól, nem azt, h mit kéne, mit illene. Na mindegy, írtam ki egy hasonló kérdést, mert az ide válaszolók többsége nem bír a kérdésre koncentrálni. Nem kellenek tanácsok, kapok az orvosomtól beutalókat annyit, h már hányok is tőle, naponta 50-70 oldalakat olavasok a témában, higgyétek el, túl vagyok a "negörcsöljrá", meg a "tegyél a feneked alá párnát" meg "állj fejen szex után egy órát" típusú tanácsokon. Valakinek biztos bejön, nekem nem jött be, más megoldást keresek máshol.

Itt az érdekelt, h tartjátok-e a kapcsolatot a kisgyerekesekkel és hogy ez hogy érint benneteket.

2013. máj. 30. 12:41
 28/28 anonim ***** válasza:
Mi tartjuk. Október óta próbálkozunk,egyszer sikerült is,de elvetéltem sajnos. Sok gyerek van a társaságunkban,szeretem őket és nem adnám fel ezért a barátságunkat. Nekik összejött,nem irigylem ezt tőlük,majd nekünk is össze fog. Én szeretnék utána is barátokat,ha már nekünk is lesz babánk.
2013. szept. 11. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!