Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknek nem akar összejönni a...

Akiknek nem akar összejönni a baba, azoktól kérdezem. Ti tartjátok a kapcsolatot a kisgyerekes ismerőseitekkel? Vagy inkább visszavonultatok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 21:31
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem bírom amúgy az ilyen ezo-pszicho maszlagokat.
2013. máj. 29. 23:14
 12/28 anonim ***** válasza:

Nem igy értettem. Hanem mindenkinek méson kell átesni. nekünk ezen, másnak lehet hogy rögtön siekrül de neki át kell esnie mondjuk egy váláson vagy egyéb rossz dolgon, amin lehet nekünk nem. Igy értettem ezt. Tudod ahogy mindenkinek meg van a keresztje. Van akinek lesz egy súlyos betegség és azt kell leküzdeni. Valakinek egy rossz családi hátteret, vagy anyagi gondokat. Egy súlyos balesetből felépülni, bármi rossz. Nekünk lehet semmi ilyenben nem lesz részünk viszont ebben igen, annak az embernek meg ebben nem.

Van egy barátnőm nagyon rossz gyerekkora volt, szörnyű családja van, ráadásul majdnem meghalt egy autóbalesetben 16 évesen, fél évig volt kórházban 5-ször műtötték stb. Viszont kétszer teherbe esett védekezés mellett. AZ elsőnél muszáj is volt az abortusz mert gyógyszer mellett fogant és tele lett cisztával a méhe, a második gumi mellett lett egy egyéjszakás kalandból, természetesen ezt sem tartotta meg. Ö teherbe esik attól is ha csak ránéz egy pasi én mégsem cserélném el vele az életemet a multját.

Mindenkivel történnek rossz dolgok élete folyamán sajnos. nehéz időszakok mindnekinek vannak, csak az a változó kinek mi. Hidd el az akinek rögtön siekerült annak van vagy lesz vagy volt egyéb gondja az életében amivel neki is meg kell küzdeni, amin át kelle esnie. Fel kell dolgozni és meg kell küzdei érte, ellene. Igy értettem ezt a fejlődés dolgot. nekünk ez van megirva. Félre ne érts nem vagyok egy spirituális beállitottságú de az én életemben mindnenek volt oka amit utólag láttam hogy miért akkor és miért ugy történt. pl 2,5 év sikertlenség után hoztam egy olyan döntést amit nem hoztam volna meg ha elsőre, vagy hamar sikerül a baba. Biztos ez sem véletelen..... De természetesen odaadnám egy babáért cserébe igy utólag nézva is. AHogy az utazásainkat is és minden jót amivel töltjük a baba nélküli éveinket. Dehát ez nem igy megy.

2013. máj. 29. 23:15
 13/28 anonim ***** válasza:
az ezo pszicho mazslagokat én sem. Ahogy az orvosi kezelésben hiszek és a gyógyszerben amit szedek is. Nem járok se természetgyógyászho sem sehova, nem is zsándékozok, mivel van egy betegségem ami az oka a meddőségnek. Igy nem láom értelmét a msszsázsnak és egyéb dolgoknak. nem hiszek bennük. A meddősgis orvosmnak hiszek és benne bizok. De ha ésszel végig gondolod az emberek életét, mindenki életében vannak nehézségek csak midnenkinek más. Igy értettem. még ha furán is jött le az első hozzászólásban. Enegem is kkáboitpottak olyannal hogy biztos nem ugy állok a férjemhez, meg gátolja magában az ember stb természetesen ez hülyeség mert ha igy lenne nem sikerülne annyi lombik baba meg inszeminációs baba. Egyik ismerősöm 11,5 év után várandós egy ikerpárral. Sosem szabad feladni.... Most két olyat is ismerek aki 2 lombik között lett várandós spontán természetes úton sok év után. Nektek is fog sikerülni ahogy nekünk is.
2013. máj. 29. 23:22
 14/28 anonim ***** válasza:
ja és azt a türlemet tanul dumát nekem mind oylanok mondták akiknek siekrült sok év után. én sem hiszem igy innen nézve még hogy nálasm igy lenne mivel sosem voltam egy türlemetlen ember, és nem hinné hogy jobb anyja tudok majd lenni igy sok év után mint ami lettem volna ha hamar sikerül. AZt hogy uátnah hogy fogunk gondolni erre még a jövő zenéje. De az tény hogy szinte mindenki azt mondta hogy sokat tanult ebből az időszakból....
2013. máj. 29. 23:25
 15/28 A kérdező kommentje:
Ez a kereszt-elmélet csak önámításra jó. Ha igazad lenne, én lennék az, aki az előélete alapján a legjobban megérdemelné, hogy végre valami jó történjen vele.
2013. máj. 29. 23:31
 16/28 anonim ***** válasza:

biztos vannak ilyenek is én nem mondtam hogy nem. AHogy ismerek olyat is akinek eddig tényleg minden összejött. Mondjuk ezen kivül nekem is.

Ti mióta próbálkoztok? Lehet tudni mi az oka a sikertelenségnek?

2013. máj. 29. 23:35
 17/28 A kérdező kommentje:
Ez a 11. hónapunk. Nem tudjuk, mi lehet a gond. minden vizsgálati eredményem tökéletes.
2013. máj. 30. 00:13
 18/28 anonim ***** válasza:
74%

Kedves Kérdező! Ne légy ennyire negatív! A válaszokat nem, csak a Te hozzászólásaidat olvastam el. És süt belőle a türelmetlenség. 11 hónap? Egy barátnőm 6, én pedig 3 évig vártunk a babára. Tudom ez neked nem vigasz. Nekik végül lombikkal, nekünk az első inszemmel jött össze. A várakozás éveiben 5 kolléganőm lett terhes és szült gyönyörű gyermekeket. Én velük örültem, mert nagyon bíztam abban, hogy előbb vagy utóbb rám is ez vár majd. Nem kell elkeseredni, az önsajnálat nem segít. Először teljes körű kivizsgálás kell, bár ha azt írod, nincs semmi oka annak, hogy nem sikerül, akkor már biztos túl vagytok rajta (nálam sem találtak semmit). Aztán jöhetnek a hormonok, na az már kemény is lehet és bizony erősnek kell hozzájuk lenni lelkileg, mert teljesen kiforgatnak önmagunkból. De ha ez sem segít, akkor még mindig ott vannak a beavatkozások. Akár nagyon hosszú út is állhat előttetek (remélem nem!!!), nincs értelme már most ezen rágódni. Próbáld meg élvezni a szabad életet, amíg lehet. És minél kevesebbet görcsölni a baba-projekten.

Egy ismerősöm mondta egyszer, hogy a háromból (teherbe esés, szülés, első pár hónap) az egyik mindenkinek gyötrelmes és azt hiszem van benne igazság.

Kitartás! :-)

2013. máj. 30. 01:12
 19/28 anonim ***** válasza:

Én is csak bíztatni szeretnélek, hidd el sikerülni fog! Az egyik barátnőm, akivel együtt voltam terhes 2 évig próbálkoztak. Már megvolt az időpontjuk az első inszemre, sőt azt hiszen pont azon a héten, mikor lett volna a beavatkozás kétcsíkosat tesztelt. Azóta már megszületett a gyönyörű kisfiuk!:-)

És tényleg van abban igazság, hogy mindenkinek más részével gyűlik meg a baja a gyerekvállalásnak. A kislányunknak védekezès mellett sikerült megfogannia. Viszont a terhességem és a gyermekágy korántsem volt problémamentes. Visszatartásom volt és szülés után vérmérgezést kaptam, majdnem otthagytam a fogam. A lányom első hónapjára szinte nem is emlékszem!:-(

De túl vagyunk rajta és hidd el Te is túl leszel ès már csak egy emlék lesz ez az időszak!

2013. máj. 30. 06:07
 20/28 A kérdező kommentje:

Régebben én is olvastam ilyen csodasztorikat. Hogy a kukából szedte ki a tesztet, mert megérzése volt, és tényleg pozitív. Én hiába szedem ki mindig.

Meg hogy már beletörődött, h meg fog jönni, meg is jött gyengén, de csinált egy tesztet és pozitív. Nekem is volt 2 napos menstruációm, mégse történt csoda.

biztos olvastatok ti is ilyeneket. Én úgy érzem, ezek cak másokkal történhetnek meg. Minden hormonértékem tökéletes, valaki írtabb fentebb. Nagyon drukkoltam, ha vizsgálatokkor találjanaka valami rendellenességet,mert azt lehet legalább kezelni. Akkor van miben bízni, van mitől várni a csodát. De ezzel mit kezdjek, h "minden rendben, fogalmunk sincs, mi lehet a gond?"

2013. máj. 30. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!