Elköltöznétek egy ekkora lakásból? Ti mekkorában laktok és hányan?
Szerintem ha nektek megfelel és kényelmes a kihúzható ágyas megoldás, akkor szerintem tökéletes, én nem költöznék, azokkal együtt amiket leírtál...
Mi is így vagyunk a kislányunkkal. Mivel ő még csak 14 hónapos, ezért egy szobában alszunk még, de ha nagyobb lesz megkapja a kisebbik szobát és mi ugyanígy átköltözünk a nagyba kihúzhatós ágy megoldással.
Pedig lenne lehetőségünk nagyobba költözni, mert ez "csak" szolgálati lakás, és igényelhetnénk nagyobbat, de szeretünk itt lakni, nagyon jó helyen van, jó az elosztása, közel van a munkahelyünkhöz, én gyalog is tudok majd dolgozni járni, ha visszamegyek, apuka is kb negyedórányira dolgozik autóval. Telepítettünk klímát, költöttünk rá, hogy a saját ízlésünkre alakítsuk, eszünk ágában sincs költözni. És egyébként nagyobb lakás, nagyobb rezsi...
Mi is másfél szobásban lakunk. Jó, nem mondom, hogy nem tudnám értékelni, ha lenne külön hálószobánk, de igazából nincs egyikünknek sem baja azzal, hogy a nappali az nekünk háló is egyben.
Amúgy hárman vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!