Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen allampolgar lesz a...

Robert Fekete kérdése:

Milyen allampolgar lesz a gyerekem?

Figyelt kérdés
Szoval En magyar vagyok a parom viszont Litvan. Ez meg nem is olyan bonyolult de mi angliaban elunk. En tobb mint 5 eve elek itt a parom viszont csak 4. Milyen allampolgar lehet a gyerekem ezek utan? Litvan magyar angol?
2013. máj. 28. 13:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszt, de szerintem ez meg ennek is bonyolultabb lesz, mint ahogy leirtatok, mert nekem megvan az ot eves munkaviszonyom, es szerintem angol allampolgarnak anyakonyveztetjuk eloszor. kesobb kerni fogunk neki egy masikat is, de tudomasunk szerint a litvan nem ad lehetoseget arra hogy kettos legyen, ezert a magyart fogjuk valahogy ezt kovetoen elintezni a picinek. De majd meg meglatjuk hogy alakulnak a dolgok. Koszonom megegyszer az osszes valaszt!!
2013. máj. 30. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!