Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 120ezerből hogy lehet 3 főnek...

120ezerből hogy lehet 3 főnek kijönni havonta?

Figyelt kérdés
Ebből egy baba.

2013. máj. 25. 22:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

én sajnáltam a pénzt esküvőre, így úgy esküdtünk, ahogy az utolsó előtti írja. tökéletesen megfelelt.

mi is kb. annyiból élünk mint ti (120e, majd ha már utálják a tgyás-t jobb lesz a helyzet ), saját lakás, hitel csak apró van (15 e ft havonta ) és még félre is tudunk tenni, igaz nem sokat, de sok kicsi sokra megy.

2013. máj. 26. 05:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Két hónapos anyatejes baba gyakorlatilag szinte semmibe sem kerül. Pelus max. 6-7 ezer havonta, ruhákat remekül lehet turizni fillérekért, vagy bababörzén és hasonló helyeken beszerezni, amit meg írt valaki, hogy gyógyszerek kellenek, hát nem tudom, mire, nekem három gyerekem van, de gyógyszerre biztos, hogy az elmúlt öt év alatt 10 ezernél kevesebbet költöttem. Anyatejesek voltak mind és soha nem betegek. :-)

Viszont a 120 ezer eléggé kevés, nem tudom, hogy tudjátok megoldani, nekünk a számláinkat futná csak ki ez a pénz, igaz, nekünk van hitelünk, ha nem is túl sok.

Próbáld ki, azzal nem veszíthetsz, legfeljebb ha nagyon gáz van, hozzá tudtok nyúlni a tartalékhoz.

Mi pont anyagi megfontolásból először csak két tanúval házasodtunk a polgármesteri hivatalban, aztán később, amikor lett elég pénzünk, megcsináltuk a templomi esküvőt és a lagzit.

2013. máj. 26. 06:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Ki lehet jönni , ha nem akrtok nagylábon élni, ismerek egy 7 fős családot , akik 105 ezerből élnek és mégsem éheznek , csak nincs semmi luxus...
2013. máj. 26. 06:44
 14/14 A kérdező kommentje:
két tanús esküvő lesz,csak az utána lévő családi vacsi lesz a drága és a gyűrű
2013. máj. 26. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!