Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 24 évesen korai anyává válni?...

24 évesen korai anyává válni? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Évek óta babára vágyom már,de most,hogy tényleg elkezdenénk próbálkozni,megijedtem picit,bár azt mondják ez természetes.

Nemrég múltam 23éves,majd 3éves munkaviszonyom van,nettó 105-130közötti keresettel.

A párommal 3éve élünk együtt,albérletben. Tudunk megtakarítani,kb. jelenleg 50-60ezer forint/hó a lakás megtakarításba megy,ott jelenleg 500ezer forint van,plusz 1külön számlán 160ezer forint a babára.

Nagyon szeretnénk saját lakást,de ahogy látszik,ez nem holnap lesz.

Esküvőt tervezünk majd,de ez kevésbé fontos.

Szerintetek érdemes lenne várni még? Ti mit tennétek? Tényleg érdekel,h ez külső szemmel milyen.

Úgy vágyunk már egy babára.

2013. máj. 25. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vágjatok bele!én 28 évesen szültem és jobb lett volna hamarabb!nem garantál le semmiről!hajrá
2013. máj. 25. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést már számtalanszor ki lett írva. Mindenki más van aki 20. évesen is tökéletes anya van aki 40.évesen sem. Ezt csak ti tudhatjátok.

Külső szemlélőként szerintem elég jól álltok, bár a párod fizetését nem írtad. Mondjuk nekem fontos lenne előtte a házasság

2013. máj. 25. 21:09
 3/8 A kérdező kommentje:

Ne haragudj,nem olvastam vissza kérdéseket,csak egyszerűen kiírtam.

Esküvőt mi is szeretnénk,de nekünk egyáltalán nem fontos a gyermekvállalás előtt.

A párom 200ezer forint felett keres.

2013. máj. 25. 21:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltunk tavaly kb...annyi h nekünk saját a lakás... de belevágtunk, eleinte nagyon meg voltam ijedve de úgy érzem nagyon jól döntöttem...idén töltöm a 25.öt és lassan 4 hónapos a lányunk. Ennél jobban nem is lehetett volna...szerintem nagyon jó feltételekkel vagytok mások fele ennyire is szülnek...szóval simán!!!!
2013. máj. 25. 21:20
 5/8 Kerria ***** válasza:

A baba nem kor kérdése... szerintem.

Én későn szültem, a mai fejjel azt mondom, hogy némely tekintetben jobb lett volna előbb, ám a legtöbb mégis amellett szól, hogy most volt itt az ideje.

Ha mindketten szeretnétek, akkor ne várjatok. Nem egy ismerősöm van, akinek nem volt saját lakása, albérletbe laktak, és szépen lassan haladtak előre.

Az hogy mi a fontos, azt meg Ti döntitek el.

Valakinél első, hogy legyen lakás...

Valakinél, hogy legyen valamennyi fixen ledolgozott év...

Ezen ne agyaljatok, csak érezzétek..készen álltok egy babára :)

2013. máj. 25. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha Ti most érzitek jónak, akkor vágjatok bele nyugodtan! Anyagilag jól álltok, biztos a kapcsolatotok, várjátok is nagyon a babát. Saját lakás szerintem nem a legfontosabb ebből a szempontból, egy barátnőmék gyönyörű albérletben élnek a férjével és a kisfiukkal 3 éve.

Amúgy én 24 évesen lettem anya, és nagyon örülök neki! (Egyébként ilyen fiatalon könnyebb végigcsinálni a terhességet és a szülést is, mert a nő szervezetének ideális ez a kor.)

2013. máj. 25. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:

24.szülinapomon született a kislányom!:-)Nem bánom hogy ekkor szültem,fiatal anyuka vok!Már azóta 4,5 éves a csajszi és van egy 2,5 éves öcsikéje is!

Ha vágytok rá mindketten,akkor mire vártok?

2013. máj. 25. 22:05
 8/8 anonim ***** válasza:

27 éves vagyok és hamarosan érkezik a 3.babám. Kislányaim 2 és 4 évesek. :)

Több biztos,h nem lesz,de szerintem inkább korán mint 35-40 év felett. :)

2013. máj. 27. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!