Van ötletetek valamilyen tetoválásra, amely a gyermekek iránti határtalan imádatomat szimbolizálhatná?
Szerintem jó ötlet a tetoválás, nekem is van. Még lánykoromban a macskákat imádtam, és a jobb lapockámra egy vadmacska van tetoválva, az én macskám fényképéről, jó lett, szeretem, és nem bántam meg.
Már van 2 gyerekem, hát most elgondolkodtam a köv. tetkon :)
köszi az ötleteket, eddig az Ankh kereszt és az angyalkák az ágon tetszenek a legjobban:)
Utolsó, te milyen abortuszról beszélsz? Nem valaki másnak akartál írni?
Olvassátok még a kérdést?
Döntöttem: ankh kereszt lesz, utána jártam ,csomóan nem is ismerik, pedig sztem ismert jel:) De azt pláne nem tudják, hogy van egy ilyen jelentése is, hogy anyaság meg magzat stb:) én se tudtam eddig!
Nagyon köszi az ötletet!
És derékra fogom, a derekam közepére, mert ott jól eltudom tüntetni, de mégis látszik is néha. És még szexi is:)
Viszont arra lenne ötletetek hogyan díszítsem?Mert szeretnék mellé indákat vagy szalagokat vagy valamit? Ami szintén a gyerekimádatra utal! És arra gondoltam sima fekete lesz, nem színes!
Na???:))
Szia, az nem tetszik esetleg, hogy nem csak simán fekete vonallal rajzolnák meg, hanem duplán, így a "belsejébe" is lehetne rajzolni. Valami ilyesmire gondolok:
Természetesen a "belsejében" is valami gyerekkel kapcsolatos dolog kellene.
én a csuklómra fogom valami szép betűkkel a kisfiam nevét tetováltatni, de csak olyan vékony lesz mintha tényleg csak tollal oda lenne írva.
megvan a "tervrajz" ,nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!