Van ötletetek valamilyen tetoválásra, amely a gyermekek iránti határtalan imádatomat szimbolizálhatná?
találtam neked valami nagyon jót!!
Vénusz jelének az egyiptomi párja, Ankh. Ez a jel az ANYA , illetve nő szimbóluma. csak nem tudom belinkelni:(
Az Ankh keresztet ismerem, de az mást szimbolizál nem?
A csecsemőt ölelő ké már neke mis eszembe jutott, de nem túlzás az is?
Utolsó te meg menj a jó ..............-ba ilyen képekkel és soha ne merj nekem többet válaszolni!
azt jelenti ez a jel, hogy: Az Ankh a megnyúlt felső jelével, a földbe forduló vízcsepp alakkal mutatja, hogy a méh már megfogant, s életet is adott egy gyermeknek.
Végül is méh szimbólum...
aha értem...ez jónak tűnik, csak olyan tucatjel nem?
olyasmi lenne jó,ami senkinek nincs,pl a csecsemőt ölelő anya ilyesmi,de az meg durva...nem tudom:))
igen, ez igaz lehet kérni,h egyedi mintával legyen:)
te hova tetetnéd?
Egy ismerősömnek (gyerek) angyalkák ülnek a hasán egy ágon :).
Lehet hogy ez így hülyén hangzik, de nagyon szépen van megcsinálva. Gyönyörű és nagyon nőies tetoválás. Két gyönyörű lánygyermek anyukája, és az anyai értékrendjével is rendben van minden :)
Nővérem,miután megszülte a második gyereket,
(és nem tervez többet!!!)
2 csillagot tetováltatott a két melle fölé.Nekem nem igazán tetszik,megmondom őszintén,de mikor elmagyarázta,hogy neki ez nagyon sokat jelent,akkor elfogadtam.
Én is tervezem,hogy miután megszületik a második babánk,TALÁN én is csináltatok valamiféle tetkót,ami a gyerekeket,a férjemet,a családunkat jelképezi.
Én egy szalagra gondoltam nevekkel szül. dátumokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!