Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mik ezek a foltok a gyerek...

Mik ezek a foltok a gyerek ruháján, pelenkáin?

Figyelt kérdés

olyan színe van, mint ha kakaó ment

volna rá, csak 2-3 darabon keletkezik,

csak a gyerekruha mosásakor, máson

még soha nem találtam. nem értem h.

a fenébe kerül oda. domestos kihozza,

de jó lenne megtalálni a probléma

forrását. amiket már kizártam : nem

engedi semmi sem a színét, ha a

mosógépben lenne valami lerakódás,

ami így fog, akkor nem csak 2-3

darabon lenne. kaki folt nem lehet,

kimosom a pelust mosás előtt...

ilyenkor 60 fokon mosok. de kétlem h.

a magas hőfok a ludas, mert a törlőket

meg főzöm...

2013. máj. 24. 08:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Rozsdásodó patent?
2013. máj. 24. 08:20
 2/6 A kérdező kommentje:

nem találtam ilyet, és nincs rozsda színe, ráadásul ha csak a pelenkákat mosom, akkor is keletkezik. olyan, mintha tényleg mosás előtt ráfolyt volna a kakaó, csak nem jött ki. de kakaó a közelben sincs, 2 hónapos sincs a gyerek.

azért köszi az ötletet!

2013. máj. 24. 08:25
 3/6 anonim ***** válasza:
bukik?mert olyankor nem látod a foltot,viszont magas hő hatására bebarnulhat,olyan sárgásbarnás lesz...vagy a ruha összekeni a másikat mikor a szennyesbe teszed,és nem is gondolnád h a bukástól.
2013. máj. 24. 13:36
 4/6 A kérdező kommentje:
nah erre nem gondoltam. tényleg bebarnul? kicsi büfi szokott lenni. köszi, majd ellenőrzöm ;)
2013. máj. 24. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
a mosógéped tisztítsd ki 2 liter ecettel 95 fokon üresen indíts el egy mosást.
2013. máj. 27. 08:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen bebarnulhat..savas is kicsit meg ugye a tej...más,de onnan jutott eszembe h gyerekkoromban citromos vagy tejes keverékkel probáltunk láthatatlan írást készíteni,és ha hajszárítóztuk,bebarnult(persze nem volt olvasható...meg a fiam ruháján is voltak sárgás-barnás foltok,ami tuti bukástol volt
2013. máj. 29. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!