Mik ezek a foltok a gyerek ruháján, pelenkáin?
Figyelt kérdés
olyan színe van, mint ha kakaó ment
volna rá, csak 2-3 darabon keletkezik,
csak a gyerekruha mosásakor, máson
még soha nem találtam. nem értem h.
a fenébe kerül oda. domestos kihozza,
de jó lenne megtalálni a probléma
forrását. amiket már kizártam : nem
engedi semmi sem a színét, ha a
mosógépben lenne valami lerakódás,
ami így fog, akkor nem csak 2-3
darabon lenne. kaki folt nem lehet,
kimosom a pelust mosás előtt...
ilyenkor 60 fokon mosok. de kétlem h.
a magas hőfok a ludas, mert a törlőket
meg főzöm...
2013. máj. 24. 08:16
2/6 A kérdező kommentje:
nem találtam ilyet, és nincs rozsda színe, ráadásul ha csak a pelenkákat mosom, akkor is keletkezik. olyan, mintha tényleg mosás előtt ráfolyt volna a kakaó, csak nem jött ki. de kakaó a közelben sincs, 2 hónapos sincs a gyerek.
azért köszi az ötletet!
2013. máj. 24. 08:25
3/6 anonim válasza:
bukik?mert olyankor nem látod a foltot,viszont magas hő hatására bebarnulhat,olyan sárgásbarnás lesz...vagy a ruha összekeni a másikat mikor a szennyesbe teszed,és nem is gondolnád h a bukástól.
4/6 A kérdező kommentje:
nah erre nem gondoltam. tényleg bebarnul? kicsi büfi szokott lenni. köszi, majd ellenőrzöm ;)
2013. máj. 24. 18:01
5/6 anonim válasza:
a mosógéped tisztítsd ki 2 liter ecettel 95 fokon üresen indíts el egy mosást.
6/6 anonim válasza:
Igen bebarnulhat..savas is kicsit meg ugye a tej...más,de onnan jutott eszembe h gyerekkoromban citromos vagy tejes keverékkel probáltunk láthatatlan írást készíteni,és ha hajszárítóztuk,bebarnult(persze nem volt olvasható...meg a fiam ruháján is voltak sárgás-barnás foltok,ami tuti bukástol volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!