Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy jobb...

Mit tehetnék, hogy jobb legyen a szex?

Figyelt kérdés
2 éve szültem.Addig semmi gond nem volt,képes voltam mindkét orgazmusra,sosem fájt,nagyon élveztem.Mióta szültem ahol gátmetszés is volt,sokszor fáj,és közösülés közben képtelen vagyok az orgazmusra.nem tágultam ki,semmi sem változott,szűk vagyok,mint eddig,szülés után kb 2-3 hónapig nagyon óvatosnak kellett lenni.Annyira igyekszem,mert szeretek a párommal szeretkezni de sokszor már csak miatta csinálom,unom,hogy csak önkielégítéssel tudok orgazmust elérni.Sok mindent próbáltunk,van lehetőségünk kettesben is lenni.Nagyon türelmes a párom de látom rajta kezdi zavarni,hogy nekem sokszor fáj,sokszor nem élvezem.Ha volt hasonló gondotok,hogyan oldódott meg?
2013. máj. 22. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Barátnőmék vannak ugyanígy. ott is 2 éves a pici. Neki is önkielégítéssel megy amúgy sehogy... Sőt egyszer azt mesélte sírva, hogy a párja próbált mindent megtenni, hogy olyan állapotba hozza amibe kell (orál) és a barátnőm úgy volt vele hogy megveri mert idegesítette, hogy egyszerűen nem bírja élvezni...

Szerintem kérjetek segítséget. Ők már csak a picic miatt vannak együtt. Nem fekszenek le egymással, nem tudja, hogy a párja a "szükségleteit" hol oldja meg, de nem is érdekli csak őt hagyja békén szex téren. Amúgy imádja élnek mint hal a vízben csak szex ne legyen...

2013. máj. 22. 15:04
 2/7 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy "mindkét orgazmusra" ?
2013. máj. 22. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
hüvelyi úton és orális azaz csiklónál gondolom
2013. máj. 22. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok-sok türelem. Síkosító. Próbáljatok ki új pozíciókat. Első szülés után nekem a misszionárius mindig fájt, de pl. hátulról "kényelmes" volt.

Próbálj Te kezdeményezni és irányítani, legyél fölül (ülve), az sokat számít. Sok előjáték legyen.

Ami nekem végül megoldotta, az a kis tesó. Furcsán hangzik, de utána teljesen más lett nekem minden odalent. (Sőt, harmadik baba után még jobb lett :D)

Persze azt nem ajánlom, hogy ezért vállaljatok testvért, de ha amúgy is terveztétek, akkor érdemes lehet.

Próbálj fantáziálni és beszéljetek róla sokat. Nálunk is voltak feszültebb időszakok emiatt, de ha egyszer sikerült megbeszélni, hogy ki mit érez, az nagyon sokat oldott mindig. Nézhettek közösen romantikus filmet, vagy bármit, ami ráhangol. Nekem szokott kedvet csinálni az ilyesmi is.

És szeretgesd meg őt sokszor aktus nélkül is, hogy tudja/érezze, fontos neked.

2013. máj. 22. 15:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen ezekre gondoltam.
2013. máj. 22. 15:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Sokat szeretgetem,miatta bármikor készen állok ha szeretné,csak már nagyon frusztrál,hogy nem olyan,mint régen,próbáltunk több pózt,más helyszínt pl kád,zuhanyzó,fotel stb.Érezhetően élvezetesebb volt,de nem sikerült elérnem,lehet már rágörcsölök az a baj,párom is igyekszik,próbáltam,úgy hogy megiszom 2-3 pohár bort,hogy ellazuljak,valamit segít.Kistestvért még 2-3 évig nem szeretnénk :)

2013. máj. 22. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha magadnak sikerül, akkor nagy baj nem lehet. Ráadásul a klitorisz elvileg nem szabadna, hogy kárt szenvedjen a szüléstől, hiszen nem sérülhet úgy, mint a szülőcsatorna. elvileg...

Szerintem ez pszichés, biztosan meg tudjátok oldani, csak sok idő és energia. Talán csinálja azt a férjed amit Te szoktál magadnak, kezdetnek jó lesz. Sok sikert.

2013. máj. 22. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!