Szülés után jobb a szex vagy sem?
Tudom, hogy ilyen, vagy ehhez hasonló kérdéseket már hallottatok, viszont engem az érdekelne, hogy a szex jobb lesz a szülés után, vagy sem? Férfiakon múlik valami, hogy jobb legyen, vagy egyátalán semmi sem, és inkább a nőkön? Tudom, hogy igazán nem hibája egyik félnek sem.
Kérlek, írjatok kort is, nagyon szépen megköszönném!
23/N
Szerintem így magától nem lesz jobb, legalábbis nekem rosszabb lett, vagyis sokkal többet kell tenni érte,hogy jó legyen :)
Eleinte (első pár hónapban) alig nedvesedtem, akkor azért fájt, ill. húzódott a gátvarrat.
Utána hónapokba telt mire intimtornával valamennyire visszaálltak a dolgok "odalent".
A szopiztatás miatt nekem baromira fájt a mellem és örültem ha nem ér hozzá semmi és senki, szóval ez így ki is maradt majd 2 évig a szexből.
Azonkívül mivel 2 gyerkőc van már nehezebb a megfelelő időpontot is kiválasztani vagy megteremteni, mert estére hullák vagyunk ált. ha bele kezdünk akkor van hogy jön a nagyobb gyerkőc sírva hogy rosszat álmodott, na akkor ott lőttek az egész romantikának:)
Vagy a kicsi sír mert éhes...
Reggel ugyanez, hogy mi még szinte fel sem ébredtünk de a nagyfiunk (4 éves) már mászik is be a nagyágyba reggel 6kor!!!
Szóval nehéz, de imádom a férjem és nem szabad elhanyagolni ezt a részét se a kapcsolatunknak mert egyszercsak arra leszek figyelmes, hogy csak barátokként élünk együtt..azt meg nem akarom sose.
Hát a szülés utánni pa´r alkalom fájdalmas volt.
aztán ugyan olyan.Se jobb,se rosszabb.Pl.a lányommal kívántam a szexet,most a fiammal abszolult nem....
Igaz ma´r a 37.hetet taposom.....
Szia!
Én 22éves vagyok a párom meg 24.
3és fél hónapja szültem és nekem jobb a szex mint előtte...és most nem nagyzolni akarok,de mintha szűkebb lennék és a párom is azt mondta,hogy jobb mint újkorában:)
Egyébként mi 6 hét után voltunk együtt először és az első 3-4 alkalom fáj(olyan mintha szűz lennél:),de akkor is sikerült már kielégülnöm...szóval embere válogatja...
Uhm...rájöttem,hogy tudok dupla orgazmust elérni (úgy értem 1nagy 1 kicsi,persze ez ismétlődik)
Annyiból rosszabb,hogy már nem csak magunkra kell figyelnem, hanem lesni mikor ébred fel a kicsi...hiába,hogy nem látja mert vízszintesben van még,de akkor is olyan fura...mintha figyelne:D
Megkérdeztem férjem : "mivel szülés után 6 hétig semmi, csak jó lehet a szex:-)"
De a lényeg, hogy nálunk ugyanolyan. Említette, de már jóval mésfél évvel szülés után, hogy kicsit talán tágabb a hüvelyem, de nem zavarja. Most vizsont, hogy megint pocakos vagyok, emlegeti, hogy hiányzik neki a sima misszionárius póz, mert szeret hozzámbújni szex közben.
De a kérdésedre alapban azt válaszolnám, hogy semmi változás, minden ugyanolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!