Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után jobb a szex vagy sem?

Szülés után jobb a szex vagy sem?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ilyen, vagy ehhez hasonló kérdéseket már hallottatok, viszont engem az érdekelne, hogy a szex jobb lesz a szülés után, vagy sem? Férfiakon múlik valami, hogy jobb legyen, vagy egyátalán semmi sem, és inkább a nőkön? Tudom, hogy igazán nem hibája egyik félnek sem.

Kérlek, írjatok kort is, nagyon szépen megköszönném!

23/N

2010. febr. 18. 13:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szülés utánról nem tudok beszélni de várandósság alatt nekem sokkal jobb. Állítólag felpuhul a hüvely környéke és azért. Én most 37 hetes vagyok és 22 éves
2010. febr. 18. 13:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem így magától nem lesz jobb, legalábbis nekem rosszabb lett, vagyis sokkal többet kell tenni érte,hogy jó legyen :)

Eleinte (első pár hónapban) alig nedvesedtem, akkor azért fájt, ill. húzódott a gátvarrat.

Utána hónapokba telt mire intimtornával valamennyire visszaálltak a dolgok "odalent".

A szopiztatás miatt nekem baromira fájt a mellem és örültem ha nem ér hozzá semmi és senki, szóval ez így ki is maradt majd 2 évig a szexből.

Azonkívül mivel 2 gyerkőc van már nehezebb a megfelelő időpontot is kiválasztani vagy megteremteni, mert estére hullák vagyunk ált. ha bele kezdünk akkor van hogy jön a nagyobb gyerkőc sírva hogy rosszat álmodott, na akkor ott lőttek az egész romantikának:)

Vagy a kicsi sír mert éhes...

Reggel ugyanez, hogy mi még szinte fel sem ébredtünk de a nagyfiunk (4 éves) már mászik is be a nagyágyba reggel 6kor!!!

Szóval nehéz, de imádom a férjem és nem szabad elhanyagolni ezt a részét se a kapcsolatunknak mert egyszercsak arra leszek figyelmes, hogy csak barátokként élünk együtt..azt meg nem akarom sose.

2010. febr. 18. 13:22
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát a szülés utánni pa´r alkalom fájdalmas volt.

aztán ugyan olyan.Se jobb,se rosszabb.Pl.a lányommal kívántam a szexet,most a fiammal abszolult nem....

Igaz ma´r a 37.hetet taposom.....

2010. febr. 18. 13:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 22éves vagyok a párom meg 24.

3és fél hónapja szültem és nekem jobb a szex mint előtte...és most nem nagyzolni akarok,de mintha szűkebb lennék és a párom is azt mondta,hogy jobb mint újkorában:)

Egyébként mi 6 hét után voltunk együtt először és az első 3-4 alkalom fáj(olyan mintha szűz lennél:),de akkor is sikerült már kielégülnöm...szóval embere válogatja...

2010. febr. 18. 13:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Na, ezt jól megválaszolni nehéz.Legalábbis nekem.Örülök, ha este vízszintbe helyezkedhetek.Eléggé meg kell erőltetnem magam, hogy még a házas élettel is foglalkozzak.Volt pár alkalom, de az nem volt fergeteges, mert hogy a baba mindig megébredt.Esetleg még ha valaki főzne, mosna, vasalna helyettem.Akkor lenne hozzá energiám.
2010. febr. 18. 14:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanolyan. Nem jobb, de nem is rosszabb. Mondjuk előtte is nagyon jó volt meg most is, szóval nem panaszkodom :) Decemberben szültem a második gyermekem.
2010. febr. 18. 15:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Uhm...rájöttem,hogy tudok dupla orgazmust elérni (úgy értem 1nagy 1 kicsi,persze ez ismétlődik)

Annyiból rosszabb,hogy már nem csak magunkra kell figyelnem, hanem lesni mikor ébred fel a kicsi...hiába,hogy nem látja mert vízszintesben van még,de akkor is olyan fura...mintha figyelne:D

2010. febr. 18. 18:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Oh ^^^21:)
2010. febr. 18. 18:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Megkérdeztem férjem : "mivel szülés után 6 hétig semmi, csak jó lehet a szex:-)"

De a lényeg, hogy nálunk ugyanolyan. Említette, de már jóval mésfél évvel szülés után, hogy kicsit talán tágabb a hüvelyem, de nem zavarja. Most vizsont, hogy megint pocakos vagyok, emlegeti, hogy hiányzik neki a sima misszionárius póz, mert szeret hozzámbújni szex közben.

De a kérdésedre alapban azt válaszolnám, hogy semmi változás, minden ugyanolyan.

2010. febr. 18. 19:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja, én 31 vagyok, féjem 33, és második babánk érkezik egy héten belül.
2010. febr. 18. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!