Kinek lett jobb a szex szülés után?
Figyelt kérdés
Nekem jobb lett. Előtte túl szűk voltam, pedig a szüzességem már rég elvesztettem, mégis majdnem olyan volt minden alkalom. Picit tágabb lettem és jobb mint valaha.
Nektek?:)
2010. okt. 21. 13:43
1/11 anonim válasza:
Szia! Én nem érzem hogy szűkebb vagy tágabb lettem, a férjemtől is megkérdeztem múltkor hogy mit érez másabb lett-e de azt mondja hogy semmit nem érez változást. Viszont mégis úgy érzem hogy sokkal jobb lett mint előtte! Talán jobban szeretjük azóta egymást hogy 19 hónapja már velünk van a lányunk.
2/11 Callista válasza:
A férjemnek... :D
Nekem rosszabb...
3/11 anonim válasza:
Nálunk mindkettőnknek jobb lett. Pedig a férjemet rémísztgették a hülyék, hogy a hüvelyi szülés után majd "harangozhat". Aztán meglepődött, mert még szűkebb, mint korábban:)
4/11 anonim válasza:
Nekem jobb lett, valahogy sose tart nekem 2 percnél tovább :-))
5/11 anonim válasza:
Jó nektek! :-) Na nem a szexszel van gond ha nem a megkivánással. :-(
6/11 anonim válasza:
utolsó válaszoló én is így vagyok!!!! azzal nincs gond, h jó e, mert isteni, csak jussunk el odáig, h belekezdjünk :( az szörnyűség!!! régen minden nap! most 2 hetente :( vmiért, nem olyan a vágyam, és férjemé sem, de neki valószínű azért mert én nem ugrándozok rá... :(
7/11 anonim válasza:
Nekem a vággyal nincs gond...viszint mióta megszültem(3 hónapja) azóta szó szerint fááááááááájjjjj.Így nem igazán tudom beleélni magam.Sőt mikor felmerül hogy lehetne már stresszelek.Hozzáteszem hogy kegyetlen nehéz szülésem volt és 19 varratom.Ha valaki tudja mi a megoldás ossza meg velem.
8/11 anonim válasza:
Nekem jobb lett! Hamarabb eljutok a csúcsra és a férjem azt mondja, hogy visszaszűkültem a szülés után (én is nagyon féltem a harangozástól :-)). Az első terhességem alatt ritkán kívántam az együttlétet, volt mit bepótolni! Most 33 hetes vagyok a 2.-kal és most sincs sok kedvem összebújni. Remélem a 2. szülés után is szépen beindul a dolog!!!
9/11 anonim válasza:
Jobb lett, bár én nem hüvelyi úton szültem.
10/11 anonim válasza:
Nekem is jobb lett. Első pár hónapban síkosítót használtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!