Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A melyszegenysegben elok...

ReptoidNullsik kérdése:

A melyszegenysegben elok miert vallalnak gyereket?

Figyelt kérdés

(nem csak ciganyokra gondolok)

-ha onmagukat sem tudjak eltartani miert valalnak gyereket?

-a mai korban annyi fogamzasgatlasos modszer letezik miert nem hasznaljak?

2013. máj. 17. 21:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%

nincs pénz fogamzásgátlóra, óvszerre

"jó" bevételi forrás a gyes + csp

2013. máj. 17. 22:03
 12/26 anonim ***** válasza:
91%
Én nem bízom magam a megszakításos módszerre de két barátnőm is van akik így csinálják. 32 körüliek az egyik akkor esett teherbe mikor akarta, a másiknak még nincs gyereke. Úgyhogy ha nincs más akkor még ennek is jobb a statisztikája, mint 5-6 gyerek. De ha nem akarnak gyereket akkor oldják meg máshogy "ünnepnapokon" lepjék meg magukat egy csomagóvszerrel. Ez nem indok.
2013. máj. 17. 22:08
 13/26 anonim ***** válasza:
75%
Mert a gyes és a családi több mint a segély amiért még egy 30 napos munkát is fel kell mutatni.
2013. máj. 17. 22:13
 14/26 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem csak arról szól, amiket előttem írtak. Ők is emberek, ösztönökkel. Ti miért szültetek? Én például kislány korom óta készültem az anyaságra.
2013. máj. 17. 22:19
 15/26 anonim ***** válasza:
77%
Mert a fogamzásgátlásról nincs fogalmuk és pénzük sincs rá. El sem jutnak az iskolában addig a szintig, ahol egyáltalán előjöhetne a téma, de még ha el is jutnának, ott jön be a szegénység. Senki nem adja ingyen a tablettát, meg az óvszert, senki nem végez el ingyen sterilizáló műtétet. A mélyszegénységről beszélek, hangsúlyozom!
2013. máj. 17. 22:20
 16/26 anonim ***** válasza:
96%

14: Én meg szeretnék palotában élni, de csak egy háromszobás lakásunk van. VÁLLALJANAK akkor egy gyereket és igyekezzenek érte tenni, ne csináljanak ötöt.

Itt mélyszegénységben élőkről szól a kérdés, én nem nem nagy keresettel rendelkezők vállalnak kettőt és kigürizik a belüket de szépen felnevelik és nem anyagi dolgokban is megadnak nekik mindent.

2013. máj. 17. 22:25
 17/26 anonim ***** válasza:
79%
sokan leírták már számos aspektusát, amivel egyet is értek. egy dologgal egészíteném még ki. el van tévedve, ha azt hiszitek, h részükról (!) lehet ezt ennyire racionálisan nézni. szerintetek majd azt mondja magában az érintett, hogy "hoppá, hoppá, szociológiai értelemben én mélyszegénységben élek, nincs kiút, így is fogok meghalni, ráadásul aluliskolázott vagyok. jobb hát, ha a társadalom érdekeit szem előtt tarva nem reprodukálom magam!". ugyanmár, ezt ugye a kérdező se gondolja komolyan?!
2013. máj. 17. 22:37
 18/26 anonim ***** válasza:
73%
Mert felelőtlenek és csak magukra gondolnak.
2013. máj. 17. 23:00
 19/26 anonim ***** válasza:
76%

1. Védekezésre sincsen pénzük. Sajnos a szex ösztön. Senkinek nem tudod megmagyarázni, hogy ha nincs pénz kotonra, akkor ne szexeljen.

2. Aki mélyszegénységben él, az általában iskolázatlan, buta. Azt sem tudja, hogy készül a gyerek.

Van, aki észre sem veszi, hogy terhes, mert nem tudja a terhességet összekapcsolni a vérzés elmaradásával.

Esetleg arra sincsen pénze, hogy beutazzon a városba orvoshoz.

2013. máj. 17. 23:20
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem! Mindnek megvannak a kötelező pecsétek az anyaságihoz! Én ismerek többet is,munkahelyem miatt (jelzem többdiplomás vagyok,és ált.segítségért jönnek az irodába).

1. Akinek nincs gyereke 20 éves korára,ki van közösítve,mert náluk társadalmi hagyomány a sok gyerek.

2. A gyes-ért,csp-ért nem kell dolgozni,fix bevételnek tekintik,sok esetben felmerül a "gloffolás" fogalma is (a has bántalmazása),hogy fogyatékos

gyermek szülessen,így magasabb összegű állami támogatásra jogosultak

2013. máj. 18. 02:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!