Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák jönnétek a bulimra?

Anyukák jönnétek a bulimra?

Figyelt kérdés

Néha annyira elegem van már mindenből, hiszti kakás bugyi mosás, takarítás, főzés....

néha azt érzem h ki kell szabadúlnom vagy megfulladok ! Ti is vagytok így ???

Néha az jár az eszembe h az összes anyukával csapunk egy őrült bulit :) pia, zene, ugrálás, zaj, tombolás :DDDD

Jönnétek ???? :DD

Persze ez az egész csak képzelet beli dolog de el tudom képzelni hogy mindenki egy helyen örjöng és kiadja a feszkót :)

2013. máj. 15. 17:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
:D Nem lehetne másnap egy after party? Kozmetika, pakolások, masszázs, pedikűr, manikűr, koktél, lágy zene, óceánhangok a háttérben, fél sötét...:D
2013. máj. 15. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:
A 11 is nagyon jól hangzik :) Na kedves kérdező,azt hiszem szervezheted a bulit?Milyen megye? :)
2013. máj. 15. 21:08
 13/14 anonim ***** válasza:

én mennék de csak ha a többi anyuka ötletét is bevesszük! :D

szóval party ezerrel, jó kis zene, kis csörgés, pezsizés, majd ezután jöhet a jacuzzizás, majd szigorúan 12-14 órás alvás, majd jöhet a masszázs, kozmetika, manikűr...

áhhh, ez hülye vicc amúgy mert most napokig erről fogok ábrándozni :)

2013. máj. 15. 21:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Amugy én roszabul járok egy ilyen partin mert másnap gyerekeimel ugyan ugy foglalkozni kéne alvás nélkül .
2013. máj. 16. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!