Kismamák! 160 e ft-ból hogy jönnétek/jöttök ki?
Figyelt kérdés
Ki kezeli a pénzt?
Mindig jut mindenre?
A főzést hogy oldjátok meg?
Vesztek felesleges dolgokat?
2013. jan. 6. 15:04
1/11 anonim válasza:
Nem írtál arról, hogy összesen ennyi-e a család bevétele?
Hány főnek kell ebből kijönnie?
Van hitel? Albérlet?
(Felesleges dolgokat szerintem ép eszű ember ennyi családi bevételből nem tud, de nem is akar venni...)
2/11 A kérdező kommentje:
Nincs hitel
Viszont másra 12 e ft a havi tőrlesztő.
2-en vagyunk párommal,márciusban szülök
2013. jan. 6. 15:10
3/11 A kérdező kommentje:
igen összesen ennyi és saját lakás van
2013. jan. 6. 15:11
4/11 anonim válasza:
Akkor ha 60.000 elmegy rezsi, törlesztésre, akkor is
Marad 100 ezer forint, amiböl vígan ki kell jönni, sőt még havi 10-15-20 ezret félre is lehetne tenni, amiből a babának vennék majd ezt azt!
5/11 anonim válasza:
bőven ki lehet jönni belőle, én örülnék ha nekem ennyi lenne. kettőnknek van 100, megélünk, albérletben. de gyereket nem vállalnék rá.
6/11 anonim válasza:
hát 200 ból élünk, és ebból 50 ezer az albérlet plusz rezsi, vígan meg lehet élnetek, saját lakásban meg végképp!
7/11 anonim válasza:
meg lehet élni ebből simán,van mit félre tesztek a babának.
8/11 anonim válasza:
Mi 220-ból élünk 3man, de ebből lejön 55 törlesztő. Szóval majdnem ott vagyunk, mint ti. Nálunk a benzin sokat elvisz, de amúgy jól ki lehet jönni ennyi pénzből. Igaz nem luxusban élünk, csak normálisan.
9/11 anonim válasza:
Én meg mondom őszintén mi elég nehezen jövünk ki de ha mindent megtervezünk sosincs gond! Kettőnk bevétele kb 160-200 ezer körül van! Sajnos albérletben lakunk a rezsi albérlet két telefon számla tv internet autó(a benzin sokat elvisz) kb 100-110et visz el! A havi menü nagyjából mindig megvan ezért egyszer nagybevásárolunk meg meg minta terhes vagyok azóta 5-10-15ezret költünk a babára! 33Héten vagyok már mindent megvettünk!(persze volt segítség is)Párom órabérben van szóval ha jobban kap teszünk félre! Nem nélkülözünk! Persze minta tudjuk jön a baba vannak lelemondások pl meki de azt se lemondásnak mondanám hanem a babára költjük inkább! Szerintem tervezéssel fölég saját lakással nem lehet gond! Üdv 33hetes kismama
10/11 anonim válasza:
Mi is kb ennyiből élünk, most fog a második gyerekünk születni. Ami problémát okoz, hogy a lányom ételallergiás így a diétára elég komoly pénz megy el (orvos, ételek, tápszer, gyógyszer stb, havi sziten minimum 50e ft). Igyekszünk spórolni, lesem az akciókat, mosható pelenkát használok eldobható helyett, azt még az anyasági támogatásból vettem meg. Nekünk hitelünk nincs, a laskás is saját, így csak a rezsin tudunk spórolni, már amennyire megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!