Nyíregyi kismamák! Melyik nőgyógyászt válasszam?
Két nőgyógyász között vacilálok, Molnár balázs és Kovács Róbert. Előző nagyon közvetlen, aranyos, érdeklődő (legalább is nekem ez jött le), de a vizsgálat picit fájt.Lehet az ágy volt rosszul beállítva vagy én nem készültem fel lélekben. Nem kibírhatatlanul, de éreztem.
Utóbbi is aranyos, de nem annyira, mint Molnár, nála alig éreztem valamit. Esetleg leírhatnátok a tapasztalataitokat, szeretnék egy végleges nőgyógyászt választani. Köszönöm:)
Mindkét fenti orvosról hallottam már jókat is-rosszakat is, de nekem személyes tapasztalatom nincs velük.
Ha rugalmas vagy, és nem csak a két fenti nőgyógyász jöhet szóba, akkor én Fábián Antalt ajánlom, nagyon jó szakember, a vizsgálatai sosem fájnak és annyira megbízom benne, hogy az életemet is rábíznám bármikor. A családom összes nőtagja hozzá jár rutinszűrésekre is, plusz a család babái is nála születtek:)
Csatlakoznék az utolsóhoz! Fábián a csúcs!
Kb 15 éve hozzá járok, és pont ahogy az előző is írta, az életemet is rábíznám, pont ezért most kismamaként se jöhetett volna senki más számításba!
Nincs senki aki hozzá mérhető lenne...
Új u.35 sz. alatt rendel, sajnos szinte mindig dugig van a váró a rendelési ideje alatt, plusz nem olcsó, én legutóbb 13ezerért voltam nála, de mint írtam, cserébe hihetetlen jó szakember, és nagyon megbízható orvos.
Ő az egyébként:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!