Hollandiai szülők?

Figyelt kérdés
Van itt valaki, aki Hollandiában el? Mennyi ideig kell itt élni a csaladipotlek igenylesehez?
2013. máj. 15. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az kell, hogy be légy jelentkezve a lakhelyedre. Mi onnantól kaptuk, hogy kiköltöztünk. A férjem holland, míg Magyarországon éltünk, ott kaptuk a juttatásokat, azokat lemondtam, kijöttünk, bejelentkeztünk a gemeente-ben, és az alapján kaptuk onnantól kezdve az itt esedékes juttatásokat.
2013. máj. 17. 14:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Itt elek mar majdnem egy eve, ahogy ki jöttünk másnap mentünk regisztrálni. Júliusban volt, szeptemberben küldtek ki a papírokat a regisztrációrol. Januárban igenyeltuk meg, aztán februárban ujra, mert nem érkezett be az igénylés, azóta meg kétszer lett igényelne, egyszer interneten, egyszer levélben. A páromat hívtak fel, hogy nem elek meg itt elég ideje, o meg annyira meglepődött, hogy nem kérdezett vissza, hogy mennyi idő kellene. Várjuk meg az elutasító határozatot - nem érkezett meg meg....- o puffog, de nem telefonálnak, en meg nem beszéltem meg a nyelvet, hogy utána kérdezzek. Az SVB oldalán nincs meghatározva az idő. -vagy en nem láttam.....
2013. máj. 17. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Van egy facebook csoport Hollandiai anyukák néven. Ha ahhoz csatlakozol és ott megkérdezed, tuti lesz, aki megmondja biztosra!
2013. máj. 20. 22:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. máj. 21. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!