Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, milyen amikor "kiboru...

Anyukák, milyen amikor "kiborultok"?

Figyelt kérdés
Van aki ordít, vagy csapkod, dührohamot kap, sír, stb. Én pl. ordítok, aztán néha sírok, ha már lehiggadtam.
2013. máj. 15. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
bőgőmasina leszek....nem bírom abba hagyni...aztán egyszer csak lenyugszom :)
2013. máj. 15. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Ebben a sorrendben:-)))
2013. máj. 15. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Az a szitutól függ. PL amikor azért borultam ki,mert a gyerekem kórházba került,akkor sírtam.

Ha méregből és szomorúságból : amikor már az volt,hogy lehet hazaengedik,de a Párom semmit nem mondott,akkor iszonyat kiabáltam,majd sírtam.

Ha méregből,akkor csak ordítok,de akkor veszettül.

Ha kiborulok,akkor szeretem magamból kibeszélni- szegény nővérem szokta "hallgatni" (messze lakunk,e-mailben tartjuk a kapcsolatot). :-) olyankor csak írok-és írok... és napokig legalább napi 1x leírok valamit- idő kell,mire megnyugszom. Most pl már 2 hete olvassa Nővérem a kiboruláskori dühömet,ami még mindig bennem van...

2013. máj. 15. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Órditok,sírok,csapkodok,vagy kimegyek a kertbe kertészkedni .
2013. máj. 15. 19:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem még a feldúltság idején jön a pakolás, mosogatás, kertészkedés...
2013. máj. 15. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!