Mi erről a véleményed? Mondtaht ilyet egy óvónő? Tényleg össze keverem a szezont a vazonnal?
Hozzánk elég sok szingli (nem szeretem ezt a szót) gyerek jár....az anyukáknak mindig van valami hasfájásuk! Ha egyedül merte vállalni és megfosztotta a gyereket az apjától....akkor ne sírjon, hanem oldja meg!
Ezt az idézetet már bemásoltam egy másik kérdésembe is
"Valahol megértem. Ha valaki egyedül vállalja, akkor hozott egy döntést, utána ne panaszkodjon, hogy nem ezt a lovat akarta."
Kedves 6-os!
A legtöbb anyuka nem szingli maminak készül kislány kora óta. Akiket apuka elhagy, mikor a gyerek kicsi, vagy még meg sem született, az mégis mit tegyen szerinted? Adja örökbe? Mert ha vállalta akkor ne legyen nehézsége?
Én is egyedül vagyok 2 gyerekkel, de semmivel sincs több "hasfájásom", mint akármelyik másik szülőnek.
Sőt.
Mentem már be amúgy az oviban arra, hogy elit házaspár öli egymást a bejárat előtt. Na igen, az sokkal jobb...
Utolsó! Olvasd el a kérdést: Egyedül vállalta a gyereket....
Ha te mind a 2gyereket egyedül vállaltad, az azt jelenti, hogy mindegyik apuka lépett, amikor kiderült terhes vagy, arra nem tudok mit mondani.
Megint más, amikor valaki egyedül neveli.
Kedves 12-es
Ikreim vannak... És bármily furcsa, egy apától...
"Tényleg össze keverem a szezont a vazonnal?-ezt a kérdést azért így írtam, mert úgyebár én tettem fel ezt a kérdést ez a téma nyitó írásból kimaradt!
"Hát igen ha már megcsináltad vállald a következményét ez van!"- mondják az okosok az óvónő is ember de nem köteles végig hallgatni a "szingli" anyuka nyűgét baját. Az említett idézet amely időközben be lett ide másolva arról meg azt mondom, hogy otthon családban vélekedhet így és nagy fokú bunkóság tőle ez a nyilatkozat pláne egy szakmai fórumon( azóta már nem a szingli anyukák a téma hanem maga az elhanyagolás hiszen érdemben nem tudnak mit fűzni ehez..)
Arra nem gondolt hogy esetleg az egyedül álló "szingli" nő is elfáradt és teli van a bakancsa hiszen ő is csak ember!
(Ez egy másik témából bemásolt szöveg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!