Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi erről a véleményed? Mondtah...

Mi erről a véleményed? Mondtaht ilyet egy óvónő? Tényleg össze keverem a szezont a vazonnal?

Figyelt kérdés

Hozzánk elég sok szingli (nem szeretem ezt a szót) gyerek jár....az anyukáknak mindig van valami hasfájásuk! Ha egyedül merte vállalni és megfosztotta a gyereket az apjától....akkor ne sírjon, hanem oldja meg!

Ezt az idézetet már bemásoltam egy másik kérdésembe is

2013. máj. 15. 07:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Valahol megértem. Ha valaki egyedül vállalja, akkor hozott egy döntést, utána ne panaszkodjon, hogy nem ezt a lovat akarta."

Kedves 6-os!

A legtöbb anyuka nem szingli maminak készül kislány kora óta. Akiket apuka elhagy, mikor a gyerek kicsi, vagy még meg sem született, az mégis mit tegyen szerinted? Adja örökbe? Mert ha vállalta akkor ne legyen nehézsége?

Én is egyedül vagyok 2 gyerekkel, de semmivel sincs több "hasfájásom", mint akármelyik másik szülőnek.

Sőt.

Mentem már be amúgy az oviban arra, hogy elit házaspár öli egymást a bejárat előtt. Na igen, az sokkal jobb...

2013. máj. 15. 13:46
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó! Olvasd el a kérdést: Egyedül vállalta a gyereket....

Ha te mind a 2gyereket egyedül vállaltad, az azt jelenti, hogy mindegyik apuka lépett, amikor kiderült terhes vagy, arra nem tudok mit mondani.

Megint más, amikor valaki egyedül neveli.

2013. máj. 15. 13:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves 12-es

Ikreim vannak... És bármily furcsa, egy apától...

2013. máj. 15. 14:05
 14/17 A kérdező kommentje:

"Tényleg össze keverem a szezont a vazonnal?-ezt a kérdést azért így írtam, mert úgyebár én tettem fel ezt a kérdést ez a téma nyitó írásból kimaradt!

De vissza a témához megint ez a fancos általánosítás!

Természetesen erről az oldalról ( ahonnan a témanyitó beírást bemásoltam) azóta sem jött érdemben válasz!

2013. máj. 15. 15:10
 15/17 A kérdező kommentje:
Fazonnal elnézést elírás!
2013. máj. 15. 15:10
 16/17 A kérdező kommentje:
"Az óvónők igazából az olyan szinglikre gondoltak akik tudatosan ezt az életformát választották!"-Szerintem. Sajnos nem egyértelműsítették és nem konkrétan írták le a helyzetet így könnyen félre érthető!Szerintem. Attól függetlenül fennhordják az orrukat!
2013. máj. 15. 16:42
 17/17 A kérdező kommentje:

"Hát igen ha már megcsináltad vállald a következményét ez van!"- mondják az okosok az óvónő is ember de nem köteles végig hallgatni a "szingli" anyuka nyűgét baját. Az említett idézet amely időközben be lett ide másolva arról meg azt mondom, hogy otthon családban vélekedhet így és nagy fokú bunkóság tőle ez a nyilatkozat pláne egy szakmai fórumon( azóta már nem a szingli anyukák a téma hanem maga az elhanyagolás hiszen érdemben nem tudnak mit fűzni ehez..)

Arra nem gondolt hogy esetleg az egyedül álló "szingli" nő is elfáradt és teli van a bakancsa hiszen ő is csak ember!

(Ez egy másik témából bemásolt szöveg)

2013. máj. 16. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!