Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen érzés, mikor legelőször...

Milyen érzés, mikor legelőször megérzed a baba mozgását? Biztos leírhatatlan. <3

Figyelt kérdés
Mihez hasonlítható?
2013. máj. 14. 18:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
2-es,nagyon jó lesz visszanézni majd meglátod.Én nagyon sokszor megnézem,imádtam,hogy eggyek voltunk.<3
2013. máj. 14. 19:20
 12/17 A kérdező kommentje:

De jó nektek..

Én 22 éves vagyok, egyetemista, még legalább barátom sincs, akivel tervezhetnék, viszont már évek óta ez az álmom és érzem legbelül, hogy ebben leszek jó és ha babám lehet végre, kiteljesedik az életem a sok sírással és éjszakai felkeléssel együtt. :)

2013. máj. 14. 19:33
 13/17 anonim ***** válasza:

1.vagyok megint.:)

Én most 23 vagyok 22 évesen lettem anya.6 éve van párom.

Ne aggódj eljön a te időd is.:)

Minél többet kell rá várnod annál édesebb lesz mikor várod majd a picidet.:)

2013. máj. 14. 19:35
 14/17 Judyt77 ***** válasza:
100%
Sziasztok! 18 hetesen kopogott be a hasamba kora reggel. Akkor még nem voltam benne biztos, mert csak egy halovány "rúgás" volt, de aztán megismétlődött. Innentől aztán egyre gyakrabban mocorog. Fantasztikus érzés! Egy csoda! Főleg esténként érzem, amikor lepihenek. Most 20 hetes vagyok és van már olyan, hogy irtóra feszít a hasam, aztán jön a rúgás.Na akkor nem kellemes. Ha én simogatom, reagál és rúg. Ha a párom ráteszi a kezét, megnyugszik :-)
2013. máj. 14. 19:36
 15/17 Judyt77 ***** válasza:
Kedves kérdező! 36 éves vagyok. Most várom az első babámat. Én is régóta szerettem volna, de az élet nem így működik (legalábbis nem mindenkinek). Ha még barátod sincs, koncentrálj az életedre, hogy teljes életet élj (munka, szórakozás, hobbi, kikapcsolódás). Aztán jön a barát is. Csak ne azért legyél vele, hogy gyereked legyen. Abból semmi jó nem származik. A gyereknek legyen apja is, aki melletted-mellettetek áll. Jól meg kell gondolni, kinek szülsz. Én 36 évesen az első próbálkozásra lettem terhes. Szóval mindig van remény! Sok sikert!!
2013. máj. 14. 19:40
 16/17 anonim ***** válasza:
2es vagyok,nincs azzal semmi gond ha vágysz a babára,én már 17 évesen vágytam rá,de úgy ahogy mondja az utolsó,éld még az életed és majd ha eljön az akivel boldog vagy érezni fogod hogy igen ő az akinek szülnél :) Nekem ez a Valaki 6 éve jött,de csak most éreztük,hogy már jönnie kell a baának pedig a párom is imádja a gyerekeket.Én már 30 leszek,Ő 33.Nem vagy lekésve semmiről.1es igen biztos jó lesz visszanézni majd az elejétől fényképeztem 2 hetente a pocakom és azt is nagyon jó nézegetni,de már nagyon várom hogy kint legyen.:)
2013. máj. 14. 20:20
 17/17 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

2-es.Az lesz életed legcsodálatosabb napja.<3

2013. máj. 14. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!