Már mindent kipróbáltam! Így "öregszünk"meg?
5 és fél hónapos a lányom.Nagyon rossz alvó,van hogy 5x is fent vagyunk éjjel de a minimum a 2 alkalom.Már mindent kipróbáltunk:
-homeopátia
-úszás
-tejpép
-suttogó
-apukát
.....
Délelőtt alszik 2 órát,délután is kb.2-2,5 órát.Az éjszakai ébredések nem nyűgösek,éhesek.
Elképzelhető,hogy vannak ilyen típusú gyerekek?
Igen. Iyen típus.
nálunk ugyanez volt.
egy dolog segített, a sedatif pc, de gondolom, ezt már kipróbáltad :)
Szia.Igen.
Mi is ilyenek vagyunk.
Volt hogy 1-1,5 óránként kelt,és olyan is hogy vissza se aludt 2 órán keresztül.
Sajnos nem tudok mit csinálni,így várom mikor marad majd el az éjszakai kelés.5 hós a babám.
Mi is ilyenek-és rosszabbak voltunk 1 éves koráig... akkor meguntam , és drasztikusan változtatatm. Megtanítotam egyedül elalduni, és azóta csönd és nyugalom van éjjel...
(Aludj jól, gyermekem című könvet ajánlom!)
Utolsó.
Nem hangzik túl jól!! :((((
Szia!
Az én lányom is ilyen volt. Ráadásul ő képes volt 3-4 órán keresztü nem aludni és nyűglődni még egy évesen is. Lehet a foga is bántotta, de volt, hogy nem fogzott, akkor is óránként kelt.
Én most kamillateát adok neki (ez jó a mocorgó fogacskákra is ha be van gyulladva az ínye)este és a fürdővízba pár csepp levendulaolaj, az is nyugtató, azóta egyszer max egyszer kel éjjel. Igazi megváltás.
Nézz utána a neten, írd be google-ba hogy rossz alvó babák és rengeteg cikket, praktikát lehet taláni, teáktól kezdve illóolajakon keresztül. Nekünk ez így bevált, csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!