21 hónapos lányom 5 napja nem kakil. Nem segít semmi (szilva lekvár, glicelines végbélkup, langyos víz, kamilla tea mindent kiprobáltam). Valami más ötlet? Mennyi idő alatt lesz bélcsavarodása? Nagyon ideges vagyok?
Valószínűleg kap majd beöntést, vidd el dokihoz.
Nekünk egyszer volt ennyire durva, igaz picit nagyobb lehetett a lányom, mondta a doktornő, hogy elvihetem beöntésre (a kórházba), no akkor inkább megcsináltam én (van kézi beöntőnk).
Ő már nagyon szenvedett, sírt, hogy nem tudja kinyomni. Végül a beöntés nem ment a legjobban (két emberes lett volna, de csak én voltam vele otthon), így (bocs), de a kis ujjammal sikerült kimozdítanom a végére beszorult "elemet".
Kínszenvedés volt, együtt sírtunk, aztán túl lettünk rajta.
Nagyon kell ügyelni, mit eszik, az én lányom is erre hajlamos, banánt nem is kap szinte soha (pedig nagyin szereti), se csoki, se kakaó, és rizsből is keveset.
Hülye a doki. Nem kúpozás, hanem beöntés. Azt már a csodakúp sem indítja meg, v ha igen, szétreped(het) tőle a végbele.
Holnap sürgősségi, és ott kipucolják - jóval kisebb fájdalmak "árán", mint te tennéd.
Nekem is van néha ilyen, és én is szenvedek, meg néha már akkora - nem kemény, csak nagy -, h háromszor meghalok, mire kijön. :( Jó, imádom a csokit, de nem eszem nagy tételben - max. 1-2 csík naponta -, meg iszom a tejet, tejterméket, lekvárt, ilyesmit, és mégis. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!