Sos segítség! Ordít a 6 hónaposom, nagyon álmos. Sehogy sem alszik el, mindent kipróbáltam, esetleg javasolnátok valamit?
Túl sok az inger. Csönd, sötétség sokat segít az elalvásban.
Könnyen lehet, hogy sok volt neki a növekvő fogacska mellé a hozzátáplálás is. Mióta elkezdted a hozzátápit, normálisan van széklete? Sok babának ilyenkor székrekedése lesz.
Köszönöm a segítséget! Zene volt, sötét is (teljesen lehúztam a redőnyt, csak egy pici világítás volt)... Legalább most nyugodt, ha vele vagyok, de nem alszik el:(
Kúpot nem akarok adni, azt csak végszükség esetén, mégis csak erős gyógyszer.
Hasa sem fáj. És normálisan van széklet, ma is volt.
Álmos, nyűgős, időjárás is, egyszerűen nem tud elaludni, hihetetlen.
Az én kislányom teát is kap. Amikor nagyon nyűgös, csinálok neki egy "meleg" teát. Beteszem az ágyba, szundikendő, és tea. Általában megiszik ilyenkor 100-120 ml-t is, és utána alszik, mint a bunda.
Lehet ez a hülye időjárás is. Sétálgass vele kicsit a lakásban, beszélgess vele, mutasd meg a dolgokat, játszatok a tükörrel. A lányomnál ez a figyelem elterelés is bejön, aztán amikor újra nyűglődni kezd, akkor már tényleg fáradt annyira, hogy beteszem, és alszik is.
Köszönöm! Igen, ezzel nyugtattam meg, sétáltunk a házban egycsomót:) Vettem tegnap új játékokat neki, pont ki lettek mosva, most picit lefoglalja, de azért nyűgösködik. A tea jó ötlet, van is készen, direkt, ha a hozzátápi miatt fájna a poci, hátha megnyugszik, mert kamilla is van benne.
Rájöttem, hogy mi volt a fő gond... Elaludt ő, csak 10 percet aludt és valamiért fölébredt, hiába ringattam, nem aludt vissza. És azért ordíthatott annyira, mert vissza akart aludni. Amúgy érzékeny az időjárásra, főleg a hideg frontra, bár nem tudom, hogy most van-e front.
Mostmár megint sír:( Úgyhogy ez járkálós nyugtatós nap lesz, úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!