Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is van igy ezzel, hogy...

Más is van igy ezzel, hogy csak anyának érzitek magatokat és nőnek nem?

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 10:42
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Igen én így vagyok. Sosem volt önbizalmam most meg pláne nincs hogy a terhesség alatt feljött rám 20 kiló. most megpróbálom leadni és abban bízok hogy akkor máshogy érzem majd magam, de abban sem vagyok biztos.
2013. máj. 13. 10:46
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Igen, volt egy időszakom, hogy nem tudtam anyából átkapcsolni nővé, de iszonyat időszak volt. Hiszen ez kihatott a párkapcsolatomra, na meg az önbizalmamra is.

Viszont kicsit átértékelve a helyzetet, rájöttem, hogy az életemben mindennek helye van, az anyaságnak és a női énemnek egyaránt.

Nehéz egyensúlyt találni, mert persze hogy elsődlegesnek érzed az anyaságot, és ez hat ki leginkább az életedre. De meg lehet találni az egyensúlyt a kettő között.

Mondjuk nekem is idő kellett hozzá...

2013. máj. 13. 10:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen..Nem is csak a kinézetem miatt( rajtam is maradt jócskán felesleg)..hanem valahogy agyban nehéz félretenni mert mindig a picire figyelek. Apával csak akkor tudtam foglalkozni ha a gyerkőc aludt. Meg is lett az eredménye,egyedül maradtunk :S

Nyilván ez idővel változik,ahogy magamon is észrevettem, azért hónapról hónapra jött elő belőlem a nő is, de már nem tudta kivárni :S

2013. máj. 13. 11:10
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
Akkor egy kakukktojás vagyok,feleségnek,nőnek érzem magam jobban,mint anyának.Nagyon szeretem a fiam gondoskodom róla,viszem ide-oda,játszom vele vásárolok neki,de sokkal nehezebb volt beleszokni abba,hogy Ő is van,és nem csak a párom,és nincs az az állandó szabadság.Mindig is úgy voltam vele az ember párja,gyermekének apja ugyanolyan fontos,mint a gyereke,és nem szabad elhanyagolni,az,hogy van rajtam plusz 5 kiló zavar,de dolgozom rajta.Azt mondom szakíts magadra időt,foglalkozz magaddal az igényeiddel a párod igényeivel is,mert szükséged van rá, és a párodnak is.Öltözz csinosan vegyél egy-két dolgot magadnak menj el a barátnőkkel,és a pároddal is kettesben,sportolj jót tesz a lelkednek és az önbizalmadnak majd meglátod.
2013. máj. 13. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:
31%

Soha 1 percre se éreztem így, pedig már fél éves a lányom.

A szexualitás mindig is fontos volt számomra, az egész terhességem végigszeretkeztem, szülés után is alig vártam, hogy ismét együtt legyek a férjemmel, azóta is ugyanolyan aktív a szerelmi életünk, mint terhesség előtt.

Ő gyönyörűnek, kívánatosnak tart, bolond lennék, ha mellette nem érezném magam vonzó nőnek.

2013. máj. 13. 11:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor vagyunk páran bolondok. :(
2013. máj. 13. 11:47
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
hát nem,hála Istennek.
2013. máj. 13. 11:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, de ilyenkor minding ramaszom az emberre, es maris jobban erzem magm.

Neha szuksegem van arra, hogy kikeruljek anyuka uzemmodbol.

Mondjuk nekem o az elso, a gyerek a masodik, ugyhogy en mas beallitottsagu vagyok.

50-50%-ban probalok mindkettojuknek mindent megadni.

2013. máj. 13. 15:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
huhú látom lepontozott a sok eszetlen,no de sebaj,én legalább boldog vagyok
2013. máj. 13. 19:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, itt boldog, boldogtalant lepontoznak.
2013. máj. 13. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!