1/3 anonim válasza:
Szeresd a gyereket. Ne engedd hisztizni, és ne szoktasd rá, hogy csak veled legyen állandóan. Bízd néha az apukára, nagymamákra és hagyd egyedül is játszani.
2/3 anonim válasza:
Nagyon összetett a kérdés, és elég nehéz a válasz rá! A következetesség a gyereknevelésben elengedhetetlen! A sok szeretet, és a gyerek igényeinek 100%os kielégítése!! :) Ha látod, hogy boldog és kiegyensúlyozott a picid, akkor nincs kérdés, jó anya vagy! Hisz mindent megadsz neki! :)
3/3 anonim válasza:
Egyet mondok: sose játszd el a bizalmát.
Szerencsésnek érzem magam, hogy édesanyámra mindig számíthattam. Bármikor, bármiben. Ezt senki másról nem tudom elmondani az életben. Nagyon hálás vagyok érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!