Hogy lehet az, hogy mindenki sír, hogy milyen rossz ebben az országban, az itteni válaszadók többségének mégis 3 vagy több gyereke van?
olyan gyakran olvasom, hogy 3gyerekes anyuka, 2gyerekes+21hkm, 5gyeres stb...
ha ilyen sz@r itt a helyzet, akkor mire vállalnak ennyi gyereket??
Én is szeretnék már nagyon, de nem lehet, míg nincs meg az időm a gyedhez, mert a gyest a fejemre kenhetem...
Nyilván vannak kivételek, akik megtehetik, mert van mire, de itt 10/6 válaszoló 3 vagy több gyerekes, és nem hiszem, hogy mind olyan gazdag, hogy legyen mire, meg normálisan el tudjon tartani, fel tudjon nevelni ennyi gyereket...
ja és még vmi, a "családi mikor lesz" típusú kérdéseket honnan veszed hogy 3 gyerekesek írják ki? Ez egyáltalán nem bizonyított:) Maradjunk abban hogy van akinek 1-2 gyerek eltartása is gondot okoz van akinek meg 3-4 sem... de ez nem itt fog kiderülni hogy pontosan ezek a dolgok hogyan is oszlanak meg hogyan is néznek ki a magyar társadalom egészében.
Amúgy a magyarok imádnak panaszkodni ez is tény és sose jó senkinek ami épp van mindig azért ácsingózunk ami épp nem adatott meg...hülye egy mentalitás az biztos.
"Amúgy a magyarok imádnak panaszkodni ez is tény és sose jó senkinek ami épp van mindig azért ácsingózunk ami épp nem adatott meg.."
Teljes mértékig igazad van.
Nagyon jó èrzés volt olvasni a válaszod kedves utolsó válaszoló! Sajnos ma már annyira anyagias világban élünk, hogy beleivódott az emberekbe az a szemlélet, hogy csak akkor vállaljunk gyereket, ha már mindenünk megvan. Bennem és a Páromban is megvan ez sajnos, ezért a lányunk valószínűleg egyke marad. Pedig én nagyon szerettem volna nagy családot. Igaz ki tudja még mit hoz a jövő, végülis fiatalnak számítunk mindketten.(26/34) De amìg hitel (chf) van a házunkon, nem érzem biztonságban magunkat.
Üdv, egy 7 hós lányka anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!