Rágcsálni valókat vettem.Nem nagyon volt kedvem készíteni bár mit is...
2013. máj. 10. 14:30
2/12 anonim válasza:
Semmilyennel. Az első hetekben csak a szüleink, meg a testvéreink (persze a családjukkal) jöttek. Na ilyenkor anyu is, meg anyósom is nagyjából a kínai néphadseregnek való mennyiségeket főztek. Szerintem vérig is sértődtek volna mindketten, ha nem segíthetnek be legalább a főzéssel. Tök jó fejek amúgy, nekünk nagy segítség volt, hogy nem kellett az első 3-4 hétben főznöm.
Mire odáig jutottunk, hogy akkor mások is jöhetnek babanézőbe, addigra már megvolt a napirendünk, és kb ugyanolyan ételeket készítettem, mint szülés előtt.
1-1 látogatás után 3-4 napig nem főztem,annyi mindent hoztak készen.
(de ez visszafele is működött,hugom,sógornőm amikor szült,én is kész kajával sütivel mentem hozzájuk,babalátogató az nem vendégség,hogy etessenek)
Barátok,kollégák már később jöttek,akkor csináltam amit máskor is.
2013. máj. 10. 14:37
5/12 anonim válasza:
Így van, ropi, vaníliás karika, üdítő. Slussz.
2013. máj. 10. 14:47
6/12 anonim válasza:
semmilyet. az első hat hétben elve csak a aszűk családot szeretném, utána se egyszerre hívok mindenkit vendégségbe, hanem szép fokozatosan eljönnek és megnézik a babát. itallal és kávéval kínálok minden vendéget, kb még a szerelőt is. ha vidéki rokon, aki emiatt utazik fel hozzánk, akkor meg egyértelmű, h nem ropit, meg chipset kap, hanem annyival többet főzök
2013. máj. 10. 14:50
7/12 anonim válasza:
Hát semmivel...Szerintem ilyenkor nem is várják el. De talán egy zacskó ropi, vaníliás karika, perec nem árthat. Őszinte leszek, nekem akkor ez volt a legkisebb gondom, pont let.jtam.
2013. máj. 10. 14:59
8/12 anonim válasza:
Semmivel...
Császáros voltam a szemérem és farkcsontom nagyon megsínylette a vajúdást így örültem, ha senki nem volt... Mamámnak még mindig hálás vagyok mert, ha Ő nem tudta volna meg, hogy az első 3-4 hétben Kitkat csokin és virslin éltünk, mert a repedések miatt nem bírtam állni akkor szerintem az első 6 hétben semmit nem eszünk.
Csoki is csak azért volt mert bátyám hozott egy teljes dobozzal mert kedvenc csokim (volt, már megundorodtam tőle).
Főtt kaját akkor láttunk, ha Ő főzött ránk, ha még sütögetnem is kellett volna a vendégeknek! Nem lett volna őszinte a mosolyom...
2013. máj. 10. 15:21
9/12 A kérdező kommentje:
Csak valami gyors, egyszerű dologra gondoltam. Csináltam már keksztekercset, az eláll a fagyasztóban sokáig és mindig csak annyit veszek ki amennyi kell. Valami sósra gondoltam még. A pogi nem jó, mert sokáig tart begyúrni meg keleszteni stb.
2013. máj. 10. 17:24
10/12 anonim válasza:
Mese almást- nagyon egyszerű,gyorsan össze állítható,finom. E mellett kókuszgolyót csináltam és volt hogy a kalács tésztájából sajtos sütit. De volt már Sreck szelet is össze dobva és tarkabarka,utóbb pedig marcipán szelet is volt az asztalon :-) (4x szültem,mindig legalább 2 félét csináltam,mert nem szeretem a boltit,így a vendégeket sem vártam soha azzal,hiába csak a szűk család jött!) Mindig is imádtam nyalánkságokat csinálni :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!