Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Olcsó, gyors, gyerekeknek...

Olcsó, gyors, gyerekeknek való vendégváró falat?

Figyelt kérdés

1. hamar kész legyen

2. ne tudják vele összekenni a lakást

3. ne kelt tészta legyen mert az nem megy

4. vega legyen, mert jönnek vega gyerekek is

Túl sok feltétel? Lehet jobban megúszom ha rendelek két pizzát?

2012. okt. 26. 16:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%

Kifliből ferdén vágott karikák, falatkák, megkened vajjal, tetejére egy karika főtt tojás, ha nem vega mehet rá egy szeletke szalámi, arra egy kis reszelt sajt. A közepébe egy-egy fogpiszkáló vagy bedugod a mikróba, vagy csak hidegen adod nekik.

De az is lehet, hogy ha gyorsan sütsz egy tepsi apró-pogit, és akkor nem kenik össze a lakást, max. telemorzsálják vele. :))))

A pizza sem biztos, hogy vegának jó, másrészt azzal ugyanúgy tudnak maszatolni, mint a hideg-meleg szendviccsel, ügyesek ők. :)))

2012. okt. 26. 16:28
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Sajtos pogácsa, kifliből szendvics falatkák, gumisüti, muffin. Én mindet nagyon szeretem :)
2012. okt. 26. 16:30
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Vagy nagyon finom és mutatós is, ha a boltban megvett édes keksz egyik felét olvasztott csokiba mártod és hagyod megdermedni egy rácson.
2012. okt. 26. 16:32
 4/15 anonim ***** válasza:
69%
[link] (ha télen lenne a buli)
2012. okt. 26. 16:34
 5/15 anonim ***** válasza:
62%

Az én tippem, ami ugyan ellenkezik a kiírt feltételekkel, de nekiállnék egy pizzatésztának, és csinálnék kétféle pizzás tekerecset. egy húsosat és egy zöldségeset.

nagyon egyszerű a kelt pizzatészta, az én kétbalkezes lányom is megtanulta:)

Már jobbakat készít, mint én, és változatosakat. van nagyon egyszerű recept is, ha kéred leírom.

2012. okt. 26. 17:21
 6/15 anonim ***** válasza:
51%
Palacsinta és ők töltsék be./ kakaó,lekvár,fahéj,puding,dió/
2012. okt. 26. 19:08
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
szerintem légy lusta, vásárolj háztartási kekszet oszt rakj rá egy kiló nutellát
2012. okt. 26. 20:30
 8/15 anonim ***** válasza:
2012. okt. 26. 20:49
 9/15 anonim ***** válasza:
33%

Olvastátok?

A kérdező nem szeretné, ha a lakást össze-vissza mázolnák a kajával, sütivel!

2012. okt. 27. 08:55
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mégis mit ajánlaná neki? Nincs olyan étel, ami ne hagyna maga után nyomokat, pláne, ha gyerekek eszik. Ezért kár volt lepontoznod mindenkit..
2012. okt. 27. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!