Csülkös bableves van, de kellene még v. mi a gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Nem rajonganag a bablevesért, de a férjem imádja, így néha néha muszáj, de 3 pici gyerekem nem szeretik :(
Mit csinálhatnék ami gyors és jóllaknak vele?
valami egytálétel jó lenne...
Palacsintát szoktam csinálni a bab mellé, de azzal nem sokáig húzzák ki,meg az inkább desszert.
Kérlek adjatok tanácsot, nem sok időm van :(
2012. szept. 28. 08:43
1/6 anonim válasza:
Nekem egyből a krumplis pogácsa ugrik be.
Főzhetsz ki tésztát is, arra lehet tenni diót, mákot túrót stb ki mit szeret.
2/6 anonim válasza:
Ha a gyerekek azt nem szeretik akkor mindenképp gondolj rájuk is hogy jóllakjanak.
Én gyorsan rántanék ki nekik halrudacskákat és a rizs is gyorsan elkészül.
3/6 anonim válasza:
Csinálj sültkrumplit nekik, kecsappal, majonézzal, meg vmi desszertet, pl rizsfelfelfujt, mákosguba,máglyarakás, ilyesmit.
4/6 anonim válasza:
Főtt tészta. Sajtos, mákos, akármi. Fozelek valami feltettel
5/6 anonim válasza:
A megfőtt csülök színhús részéből "lopj" el egy darabkát, pici olajon futtasd meg, a kifőzött tésztát ezzel és tejföllel keverd össze, sütőben vagy mikróban megsütögeted egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!