Miért rossz szülő egyből, aki nem adatja be a választható oltásokat?
Én beadattam a Prevenart, a Menningitec-et. A többit nem, de a bárányhimlőn gondolkozom. Nekem, és a tesómnak is csak pöttyökkel lezajlott a dolog, de barátnőm két gyerekét nagyon megviselte. Ezért ezen még gondolkodom, meg olvasgatok róla. A védőnő elmondta, hogy a rota jónak jó, de elég drága, és egyáltalán nem tuti a védelem. Sokszor van, hogy a babák hányós-hasmenős dologba esnek, és mire lezajlik, utána derült ki, hogy ez rota volt. Mellesleg elég nagy körülötte a felhajtás is.
A többin nem gondolkoztam, hogy kellene. Szidni, én személy szerint sosem szidok senkit azért, mert beadja, vagy nem. Gyanítom, hogy aki szid, az ha nem emiatt, akkor mást talál, amin köszörülheti a nyelvét.
Én beadattam mindent!És?Mindenkinek a saját dolga.
Szerintem nem kell emiatt egymásnak esni.
Van aki beadatja,van aki nem.Különbözőek vagyunk,de szerintem abban egyetértünk,hogy oltástól függetlenül,mindenkinek a gyermeke a legfontosabb!!
Egy kérdésnél, ahol leírtam, hogy beadatom a nem kötelező oltásokat is a végén már én voltam a rossz szülő, mert azok feleslegesek, csak rosszat teszek a gyerekemnek, sőt a végére eljutottak összeesküvés elméletekig is. Szóval, ki szid kit?
Egy a lényeg, mindenki csinálja úgy, ahogy akarja, senkinek semmi köze hozzá.
Szerintem sok szülőnél megint a pénz dominál. Olyan marha drágák a választhat oltások...nem mindenki engedheti meg magának. Ha legalább lenne 1-2 ezer ft, de nem tizenezrek...
Ez már megint egy olyan dolog, ha nem adatod be, egyesek rád kiabálják, hogy sz@r szülő vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!