Ha terhes leszek, elmúlnak a pattanások?
Abbahagytam a fogamzás gátlót,mert babát szeretnénk,de iszonyat,h h nézek ki.
Az arcom,nyakam, hátam, vállam,dekoltázsom tiszta pattanás. Zsírosodik a hajam is.
Hogyha végre összejön a babóca,akkor ezek a tünetek elmúlnak? Vagy továbbra is patis leszek terhesen is?
Köszönöm!!
23/L
ismerős... Sajnos.
Próbáld ki te is azt,amit ajánlott az egyik kedves válaszoló nekem!
En a szaliciles oldatot nem hasznalnam, az nagyon brutal szer, a szaritastol a bornek tovabbi negativ tunetei lehetnek, raadasul minel jobban szaritod a bort, annal jobban serkented ezzel a faggyutermelesre! Inkabb jarj el egy jo kozmetikushoz!
En is 10 ev utan hagytam abba, nekem is nagyon ragya lett a borom, pedig tini koromban sem volt. Nekem kb 9 honap volt, amig elmult. Egyebkent ez hormonalis ilyenkor (pedig rendesen menstrualtam), a kozmetikus sem tudja a folyamatot leallitani, csak szepen tisztit, nem roncsolja a kornyezo szoveteket, ahogy mi csinalnank otthon es nem lesznek csunya, pigmentalt hegeid. Tovabba olyan "szereket" ajanl, amelyek megakadalyozzak a felulfertozodest, de nem okozol fele karokat, nem ugy mint a szaliciles oldattal.
Szoval 9 honap utan jott tendbe a borom. Ra egy ev mulva estem teherbe, az elso trimeszterben durva ragyaim jottek a szamtol balra eso 5cm-es teruleten. Ez szinten hormonalis, a bal petefeszkemben volt a sargatest. Most 15 hetes vagyok, szepen javul, remelem vegleg elmulik es mar nem is jon vissza a terhessegben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!