Ha terhes leszek, elmúlnak a pattanások?
Abbahagytam a fogamzás gátlót,mert babát szeretnénk,de iszonyat,h h nézek ki.
Az arcom,nyakam, hátam, vállam,dekoltázsom tiszta pattanás. Zsírosodik a hajam is.
Hogyha végre összejön a babóca,akkor ezek a tünetek elmúlnak? Vagy továbbra is patis leszek terhesen is?
Köszönöm!!
23/L
1. várandósságom alatt gyönyörű lett a bőröm, se pattanás, se ragya, se semmi... Nem kellett testápolót használnom sem, bababőröm lett. A hajam szépen fénylett, elegendő volt 8-10 naponként mosni, nem zsírosodott.
2. várandósságom (jelenleg): tele vagyok pattanással, a haja a tövénél zsíros, a vége töredezik. A bőröm olyan száraz mint a rinocérosznak, hiába testápolózom naponta...
Szóval majd kiderül ;)
Nagyon örülnénk neki. Utána ismét elkezdeném a fogamzásgátlót! Újra szép lenne a bőröm :)
Nagyon durva már a kinézetem így ://
Nekem ráadásul foltos is.. anyuék mindig azt mondják,h pulyatojás :D :D
Mindig lealapozom rendesen,dehát az akkor sem olyan,mint maga a szép bőr.. :/ El vagyok keseredve.
Remélem ebben a hónapban összejött a babuci. 20.án tesztelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!