Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Simba biztosítás. Hanyas...

Simba biztosítás. Hanyas csomagot választottátok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 11:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a legnagyobbat,biztos ami biztos.

2013. máj. 9. 11:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem kertem. Államilag ingyenesen biztosítva van.
2013. máj. 9. 11:16
 3/13 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Ha ne adj isten téríteni kell majd ne tartsd a markod...

2013. máj. 9. 11:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Hu de bunko vagy kérdező. Először is eszembe nem jutna ha a gyerekemmel történne valami, hogy hasznot húzzak belőle, másodszor pedig az állami biztosítás is fizet, ha olyan történik. Iskolában dolgoztam, tudom hogy ez hogy működik.
2013. máj. 9. 11:25
 5/13 anonim ***** válasza:
2013. máj. 9. 11:27
 6/13 A kérdező kommentje:

Miért te a biztosítàst mêgis miért kötõd???

Nem azért.hogy térítsenek ha baj van?

Hàt ha.ez.bunkósàg ... ?! :D URAMBOCSÀ!

ja persze térítenek kéztörês 500 ft?! Jàrj akkor ennek is utàna!

2013. máj. 9. 11:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Igaza van a kettes válaszolónak. +Tiszta baleseti az egész, ha meg is kötném, valahol a középső csomagoknál (5-6) megállnék. Ha van a családban kockázati biztosítás meg lehetne kérdezni hogy beletehető-e a gyerek nem baleseti eredetű műtéti térítésbe és kritikus betegségekbe a szülő mellé. Általában havi pár +100 forintból megvan az is.
2013. máj. 9. 11:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lenne biztositva, kotnek neki. De mivel van, hiszen Magyarorszagon minden gyerek 3tol 18 eves korig, igy felesleges. Ha baja esik, nem a penz fog erdekelni, hidd el, De amint irtam, egyreszt az allami biztositas is fizet, masreszt pedig tudom hogy hogy mukodik a rendszer, mert iskolaban dolgoztam. Bejon a biztosito uzletkotoje, szepen ramosolyog az igazgatora/tanitonore/titkarnore es felejanlja, hogy amennyiben propagalja a biztositast, ugy jutalekot kap. Egy 500-600 fos iskolanal tobb tizezer forint a vegosszeg, hacsak a fele koti meg. Engem is meg akartak vezetni eloszor a "kotelezo, anyuka" dumaval, aztan meg a "ha allamit hagyja csak, nem kap semmit" mesevel.

Ha van ra penzed, kosd meg. Ha nincs, ne kosd meg. De ne az en zsebemben turkalj es ne bunkozz azert, mert en ugy gondolom, hogy ez eleg a gyerekemnek.

2013. máj. 9. 12:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Mellesleg ha a gyerek eltori a kezet, nem mindegy, hogy 500 vagy 30ezer forintot adnak erte? A gyereknek ugyanugy fog fajni, azon nem fog konnyiteni a penz.
2013. máj. 9. 12:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Én a 3000 Ft-osat kötöttem tavaly és idén is.

Nyáron volt egy műtétje, papíron 3 napot volt kórházban, 1200 Ft-ot utalt utána a Generali. Nem sok, de több mint a semmi.

2013. máj. 9. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!