Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az esemény utáni fog. Gátló...

Az esemény utáni fog. Gátló mennyire biztosít abban h ha úgy szexelek a barátommal h gumi nélkül és belém élvez nem leszek terhes?

Figyelt kérdés

Nem történt meg, nem is kockáztatnék, csak érdekel h ha vkivel egy ilyen szituáció előfordult már segített-e az esemény utáni.

És még egy kérdésem lenne ami elég hülyén hangzik szal előre bocs: Szóval mikor lefeküdtem a barátommal és "kész" voltunk, levette a gumit, de kicsit megtapadt v nemtom és ahogy leszedte magáról egy fröccsenős hangot hallottam és lehet h került rám sperma ARRA a részre... nem biztos de úgy éreztem. Szerintetek?? Megtöröltem magam, de félek h baj lehet. Gyógyszert nem vettem be, jövőhéten kell megjönnie a menstruációmnak. Szerintetek történhetett baleset??

Értelmes válaszokat kérnék!

2010. júl. 28. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tortent semmi baj, ha nem szakadt ki a gumi. Az esemeny utanni valoban hatasos, ha idoben beveszed, DE es ismetlem DE csak abban az esetben hasznald, ha valami baleset tortenik, mert elegge komoly zavarokat okoz egy fejlodo szervezetben.
2010. júl. 28. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:

1. nincs igazán esélye, hogy baj lesz, ha nem szakadt ki a gumi, akkor véd.

2. Az esemény utáni hatásos, ha minél elöbb beszedi, akinek szükséges, de mivel igen nagy adag hormon van benne, ezért utána eléggé összekeveri a hormonrendszert - ezért CSAK akkor szabad használni, ha feltétlen muszáj.

2010. júl. 28. 21:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2010. júl. 28. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:
AZ ESEMÉNY UTÁNI GYAKORLATILAG EGY LÓRÚGÁS A HORMONHÁZTARTÁSODNAK! Csak akkor használd ha tényleg nagyon muszáj!!!!!!!!!!!!!!
2010. júl. 28. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 36 évesen vettem be egy eseményutánit 8 órán belül, egyszeri együttlét, nem teljesen középidőben, óvszer szakadás miatt. Mégis terhes lettem. Pedig az én koromban állítólag már nehezebben megy. Utána az orvostól hallottam, hogy nagyon gyakori a terhesség az eseményutánit követően is. Escapelle volt azt hiszem a neve. Én akkor úgy gondoltam, hogy csak az nem lesz terhes, aki amúgy sem lett volna. :)
2010. júl. 29. 13:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer volt rá szükségem..tavaly..akkor kiszakadt az óvszer de nem lett semmi..bevettem a 72órást..( nekem is Escapelle volt:D ) szóval nekem használt :)de mondjuk engem meg sem vizsgáltak..:S mert úgy volt hogy a baki vasárnap volt..aztán hétfőn elmentem a suliban a védőnőhöz és miskolcon akkor újították valamelyik kórházat és nemtudta hová küldjön..szinte végig jártuk az összes miskolci kórházat..mire beküldött a megyeibe a szülészetre..:D és ott meg már ott várt a portás... hogy ugye ti jöttetek..az xy..suliból?:D

már mindenki tudta hogy ki vagyunk hiszen a védőnő felhívta az egyik orvos ismerősét és ő írta fel..:D

17/L

2010. júl. 29. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!