Az esemény utáni fog. Gátló mennyire biztosít abban h ha úgy szexelek a barátommal h gumi nélkül és belém élvez nem leszek terhes?
Nem történt meg, nem is kockáztatnék, csak érdekel h ha vkivel egy ilyen szituáció előfordult már segített-e az esemény utáni.
És még egy kérdésem lenne ami elég hülyén hangzik szal előre bocs: Szóval mikor lefeküdtem a barátommal és "kész" voltunk, levette a gumit, de kicsit megtapadt v nemtom és ahogy leszedte magáról egy fröccsenős hangot hallottam és lehet h került rám sperma ARRA a részre... nem biztos de úgy éreztem. Szerintetek?? Megtöröltem magam, de félek h baj lehet. Gyógyszert nem vettem be, jövőhéten kell megjönnie a menstruációmnak. Szerintetek történhetett baleset??
Értelmes válaszokat kérnék!
1. nincs igazán esélye, hogy baj lesz, ha nem szakadt ki a gumi, akkor véd.
2. Az esemény utáni hatásos, ha minél elöbb beszedi, akinek szükséges, de mivel igen nagy adag hormon van benne, ezért utána eléggé összekeveri a hormonrendszert - ezért CSAK akkor szabad használni, ha feltétlen muszáj.
Nekem egyszer volt rá szükségem..tavaly..akkor kiszakadt az óvszer de nem lett semmi..bevettem a 72órást..( nekem is Escapelle volt:D ) szóval nekem használt :)de mondjuk engem meg sem vizsgáltak..:S mert úgy volt hogy a baki vasárnap volt..aztán hétfőn elmentem a suliban a védőnőhöz és miskolcon akkor újították valamelyik kórházat és nemtudta hová küldjön..szinte végig jártuk az összes miskolci kórházat..mire beküldött a megyeibe a szülészetre..:D és ott meg már ott várt a portás... hogy ugye ti jöttetek..az xy..suliból?:D
már mindenki tudta hogy ki vagyunk hiszen a védőnő felhívta az egyik orvos ismerősét és ő írta fel..:D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!