Barátommal együtt voltam kiszakadt a gumi és rá 18 órára vettem be esemény utánit . Ez volt 8 napja, tegnap véreztem de ma már nem, de még csak a 23 napba járok, múlthónapba 28 nap múlva jött meg lehetek terhes?
85%-os? Ilyent hol olvastál? Az esemény utáni egy hormonbomba. Gyakorlatilag "spontán vetélést" idéz elő. Erősen kétlem, hogy egyáltalán van hibahatára, ha időben beveszik. A 18 óra pedig még bőven az időben van.
A tévedés jogát természetesen fenntartom magamnak, de hogy 15%-os hibahatár?
3adik válaszoló onnan vettem, hogy pár éve volt nekem is szükségem rá, életemben összesen kétszer és nagyon megjegyeztem a tájékoztatót. Ha már ilyen okos vagy nézz inkább utána, hogy miről beszélsz. A Rigesoft tájékoztatójából szó szerint idézem:
Hogyan fejti ki hatását a Rigesoft tabletta?
Az egyébként létrejövő terhességek kb. 85 %-át lehet megelőzni a Rigesoft tabletta alkalmazásával, ha az első tablettát a védekezés nélküli közösülést követő 72 órán (3 napon) belül alkalmazzák. A Rigesoft tabletta nem akadályozza meg a teherbeesést minden esetben, de a készítmény hatékonysága annál nagyobb, minél rövidebb idő telik el a közösülés és a tabletta bevétele között (a nagyobb hatékonyság érdekében jobb, ha az első tablettát már a közösülést követő első napon beveszi és nem vár az alkalmazással a 3. napig). A második tablettát az első tabletta bevételét követő 12 (de nem több mint 16) óra múlva kell bevenni.
A Rigesoft tabletta hatását az alábbiak szerint fejti ki:
- megakadályozza a petesejt kijutását a petefészekből
- megakadályozza a már kijutott petesejt megtermékenyülését
- megakadályozza a megtermékenyített petesejt beágyazódását az anyaméhbe.
Így a Rigesoft tabletta megakadályozhatja a terhesség létrejöttét. A már fennálló terhességet a Rigesoft tabletta nem szakítja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!