Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elküldhetnek a próbaidő alatt...

Elküldhetnek a próbaidő alatt úgy, h terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Ha megmondom a próbaidő alatt,h babás vagyok,akkor elküldhetnek? De hogyha próbaidő után mondom el, akkor már nem ugye?

A Waberer's nél fogok dolgozni a jövő hónaptól. Viszont a baba téma is aktuális már :)

A nappali tagozatos suliból van 180 napom, a munkahelyen még min.180 napot kell dolgoznom ahhoz,h kapjak gyedet ugye?

2013. máj. 7. 11:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Igen, nem is fogok én hazudozni össze vissza. Nem is tudok hazudni :D

Majd kiderül 20.án, h mi lesz :)

Ha meg összejött a babóca,akkor meg végül is nem fogunk éhen halni,attól,h nem gyedet kapok. :)

2013. máj. 7. 12:45
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

Kedves 9.!

Nem csak a nőkkel van a gond... Az én munkahelyemre is úgy jött egy férfi kolléga, hogy b@szott szólni, hogy a felesége babát vár. Csak mikor már fix volt a helye, vázolta, hogy a felesége terhes, és el akar menni vele a vizsgálatokra. Élmény lehetett az 5 fős csoportban, hogy 2-en ide-oda ingáznak a vizsgálatok miatt. És ezen kívül jött, hogy mikor a felesége szülni ment, ide-oda kellett igazgatni a beosztásokat, mert míg egy nő elmegy a szülés előtt 1-2 hónappal, addig ő maradt persze, és nem akarta pocsékolni a szabadságát. Szóval azért a férfiakkal sem olyan egyszerű, ha igazságosak akarunk lenni.

6-os válaszoló

2013. máj. 7. 12:45
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem is jobb, ha őszinte vagy. Lehet, hogy pont az őszinteséged miatt mondanák, hogy oké, akkor fel vagy véve, mert korrekt munkavállaló vagy. Legalábbis nálam ez mindenképpen plusz pont lenne. :)

6.

2013. máj. 7. 12:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Na terhes lettél?
2018. szept. 2. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!