Elküldhetnek a próbaidő alatt úgy, h terhes vagyok?
Ha megmondom a próbaidő alatt,h babás vagyok,akkor elküldhetnek? De hogyha próbaidő után mondom el, akkor már nem ugye?
A Waberer's nél fogok dolgozni a jövő hónaptól. Viszont a baba téma is aktuális már :)
A nappali tagozatos suliból van 180 napom, a munkahelyen még min.180 napot kell dolgoznom ahhoz,h kapjak gyedet ugye?
Köszönöm a válaszokat! Igen, nem is fogok én hazudozni össze vissza. Nem is tudok hazudni :D
Majd kiderül 20.án, h mi lesz :)
Ha meg összejött a babóca,akkor meg végül is nem fogunk éhen halni,attól,h nem gyedet kapok. :)
Kedves 9.!
Nem csak a nőkkel van a gond... Az én munkahelyemre is úgy jött egy férfi kolléga, hogy b@szott szólni, hogy a felesége babát vár. Csak mikor már fix volt a helye, vázolta, hogy a felesége terhes, és el akar menni vele a vizsgálatokra. Élmény lehetett az 5 fős csoportban, hogy 2-en ide-oda ingáznak a vizsgálatok miatt. És ezen kívül jött, hogy mikor a felesége szülni ment, ide-oda kellett igazgatni a beosztásokat, mert míg egy nő elmegy a szülés előtt 1-2 hónappal, addig ő maradt persze, és nem akarta pocsékolni a szabadságát. Szóval azért a férfiakkal sem olyan egyszerű, ha igazságosak akarunk lenni.
6-os válaszoló
Szerintem is jobb, ha őszinte vagy. Lehet, hogy pont az őszinteséged miatt mondanák, hogy oké, akkor fel vagy véve, mert korrekt munkavállaló vagy. Legalábbis nálam ez mindenképpen plusz pont lenne. :)
6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!