Kislányom tudja örökölni az apukájától az elálló füleket?
Figyelt kérdés
Férjemnek elálló fülei vannak, kislányunk fog születni.
Mennyi esély van rá, hogy a kislányomnak elálló (lapát) fülei lesznek?
2013. máj. 7. 08:59
1/9 anonim válasza:
Hát ha az én gyerekem lenne akkor azt mondom, hogy sok, mert az én lányom teljesen olyan mint az apja. De ha van is esély erre nem lényeg, mert ezen lehet a mai világban alakítani, az a lényeg hogy EGÉSZSÉGES legyen.
2/9 anonim válasza:
Nekem az első fiú, örökölte. Most várjuk a másodikat, ő is fiú lesz, kíváncsi leszek...
3/9 anonim válasza:
Én pont az ellenkezőjére írok neked példát: az ismerőseinknek született kisbabájuk, egy fiuk, akinek ugyanolyan elálló fülei vannak, mint az apjának.
4/9 anonim válasza:
Persze :) nálunk nekem van egyhén manó fülem , kislányom megörökölte :)))
5/9 anonim válasza:
Nálunk senkinek nincs elálló füle, rajtam kívül, nekem is csak 1. De a fiamnak mindkettő eláll. Szóval simán előfordulhat. Sulikezdés előtt szeretném neki megcsináltatni.
6/9 anonim válasza:
Az én fiam is örökölte! Jól áll neki! :)
7/9 anonim válasza:
Apának elálló füle van,nem vészes de elálló.Nagy kislányom örökölte.Akkor feltűnőbb ha fel van kötve a haja.DE tényleg nem vészes.A kisfiam már nem örökölte.
8/9 anonim válasza:
Nekem vannak (voltak) elálló füleim. Az apai nagyapámtól örököltem (a szüleimnek,a testvéreimnek szépek). A nagyobbik fiamnak szintén elállósak lettek. Hála Istennek nem zavarja Őt. Most terhes vagyok ismét kisfiúval, hááát nagyon kiváncsi leszek!
9/9 anonim válasza:
Nálunk nekem voltak egy kicsit elálló füleim, soha nem csúfoltak, tényleg csak egy kicsit állt el. Én megműtettem. A családban senkinek nincs elálló füle.
Amikor terhes voltam, engem is nagyon foglalkoztatott ez a dolog. Mikor megszületett a kisfiam, az elsők között néztem a fülét is. Akkor még nem tudtam, hogy ez csak később alakul ki. :) Azóta két fiam van, és egyiküknek sem áll el a füle szerencsére. De nagyon vigyáztam rá mindig, hogy ne gyűrődjön, és mindig igazgattam.
Ha mégis elállna a kislányodnak, nagyon egyszerűen meg lehet műtetni, ettől nagyobb baja soha ne legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!